BPPV okozhat állandó szédülést, ami nem forgó jellegű és nincs köze a fejmozgatáshoz?
Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 18:46
1/31 anonim válasza:
Szerintem nem,a BPPV eléggé egyértelmű forgó szédülést okoz.
2/31 anonim válasza:
Szia. Milyen szédülésed van pontosan? Vagy azóta jobban vagy már? Mi történt?
3/31 A kérdező kommentje:
Szia. Nem sajnos nem vagyok jobban. Folyamatosan érzem nem forgó jellegű, hanem mintha lebegnék, zuhannék, süllyednék egy liftben, vagy mintha egy hajón hànykolódnék. Megállás nélkül , màr majdnem fél éve.
Viszont elvileg meg van a diagnózis.
2020. máj. 24. 10:10
4/31 anonim válasza:
Én is ugyanezeket érzem mint te folyamatosan már lassan egy éve és nincs diagnózis. Neked mi a diagnózis?
5/31 A kérdező kommentje:
Írtam privàtot!
2020. máj. 24. 10:52
6/31 anonim válasza:
Meniére? Nekem is hasonló tüneteim vannak és azt mondta doki, hogy ez az. Jobban vagy, kaptál valamit rá?
7/31 A kérdező kommentje:
Nem meniere nekem. 0-24 szedulok. Fekve is. Egy éve már. Elvileg vesztibularis migren.
2020. dec. 10. 10:58
8/31 anonim válasza:
Pénteken kaptam az első szteroidos injekciót a fülembe, igaz én elvileg meniéres vagyok, de folyamatos egyensúly zagaraim szédüléseim voltak. Még elvileg 2 szuri lesz, ha nem javul akkor max 5 lehet összesen. De már most sokkal jobb, szinte teljesen rendbe tett, évek óta nem éreztem ezt.
9/31 anonim válasza:
Elvileg vesztibularis dologra is jó lehet ez a terápia, de ezt fül orr gégész jobban tudja... Hátha segítene rajtad ez.
10/31 A kérdező kommentje:
De te fekve is erezted a szedulest?
2020. dec. 13. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!