Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » BPPV okozhat állandó szédülést...

BPPV okozhat állandó szédülést, ami nem forgó jellegű és nincs köze a fejmozgatáshoz?

Figyelt kérdés

2020. jan. 26. 18:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Persze, volt, hogy éjszaka arra ébredtem, hogy forog velem minden. Volt, hogy napokig ülve aludtam mert úgy nem jött a szédülés. Azt évek alatt már napközben járás közben stb is szédültem.
2020. dec. 13. 14:44
 12/31 anonim ***** válasza:
Eleinte az empley manőver torna segített, de most már az sem.
2020. dec. 13. 14:45
 13/31 A kérdező kommentje:
Hat en sajna 24/7 szedulok...
2020. dec. 13. 15:46
 14/31 anonim ***** válasza:
És voltál valamilyen orvosnál? Valamit csak lehet kezdeni vele... Szédülés torna, gyógyszer valami, több lehetőség is van!
2020. dec. 13. 20:46
 15/31 A kérdező kommentje:
Persze voltam! Szedek gyogyszert, meglatjuk fog-e hasznalni...
2020. dec. 14. 09:08
 16/31 anonim ***** válasza:
Szia. Javult az állapotod azòta valamit? Hogy vagy most? Maradt ez a diagnozis? Én is hasonlo cipőben vagyok...
2021. júl. 27. 13:43
 17/31 A kérdező kommentje:

Picit jobb, illetve csak talan egy kicsivel jobb, mint volt, de ugyanugy 0-24 erzem, fekve is. Mintha folyamatosan lebegnék, huzna egy magneses ero, stégen feküdnék, sot van hogy szo szerint olyan, mintha magasbol zuhannék megallas nelkul.

Neked is ilyen ?

2021. júl. 27. 21:33
 18/31 anonim ***** válasza:
Ennyire nem durva de igen. Fejmozgatas nelkul is ugy erzem szedul a fejem. Mintha mozognek vagy nemis tudom hogy mondjam.. pl ha egyhelyben allok is ugyerzem ringatozok vagy ha ulok ezert baromira kell koncentralnom hogy meg tudjak ulni, allni. Ha fekszem mintha stegen fekudnek detto, egy ido utan elmulik de mar tengeri beteg vagyok tole... neked azota nemjott ell a vertigo? Nekem 3 honapra ra megint elojott 1 napra majd elmulott... felek mar sosem leszek a regi. Te mennyi idos vagy?
2021. júl. 29. 13:46
 19/31 A kérdező kommentje:
29 eves vagyok. Nekem forgo szedulesem nincs. Marmint olyan, h a szobàt forogni latom nem volt nekem soha. Miota van nekes ez?
2021. júl. 29. 16:06
 20/31 anonim ***** válasza:
Jah ertem. Akkor neked nem is diagnosztizaltak bppv-t? Vagy erre is azt mondtak? Mert azert ha rendesen kijon a kristaly az komoly vertigot okoz. Viszont esetedben el tudom kepzelni, hogy nem a kristaly jott ki csak tormelek vagyis zagy ami szintugy zavarja az egyensul ykozpontot csak epp vertigo szedulest nem okoz csak ezt a csonakazos erzest... ami a vertigo itan is joideig fennmarad. En is 29 vagyok egyebkent. Es ugy kezdodott 4 eve hogy enyhen imbolyogtam, de a nyaki gerincemre fogtak. Feszes izmok stb.. hagytam is nem foglalkoztam vele, majd erre a szornyu vertigora keltem most 3 honapja.. es azota 3 honapra ra megint elojott 1 napra. 3 honapja 2 hetig forogtam fejmozdulatokra. El rudok kepzelni hogy vegig mar 4 eve is a fulemmel volt a gond, nem a nyakammal.. csak epp nem jott a vertigo mert nem szakadt le a kristaly es nem kerult be az ivjaratba. Max ez a tormelek miatt volt bizonytalansagom. Remelem igy erted a gondolatmenetem
2021. júl. 29. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!