Mit tudok tenni, hogy a suliban ne kakiljak be? Inkontinenciám van, pelenkát hordok.
Szó szerint nagyon nagy szarban vagyok, mert a nyáron derült ki, hogy ikontinens vagyok, így minden nap futok a vécére vagy balesetezek. Már nagyon unom, tök ciki, hogy nem hordhatok feszülős nadrágot, hogy kiemeljem az egyetlen szép pontot a testemen, mert bármikor bekakilok.
Van erre valami megoldás?
Orvosi semmiképp, úgyanis már volt egy műtétem, de, mint látjátok, ennyit ért (sokkal rosszabb volt, tegyük hozzá!)
Könyörgöm, valaki segítsen.
16L
10-es: örülök, hogy téged nem szekáltak! Jó, ilyen sztorikat hallani.
Manapság nagyon elharapódzott a másokat durván szekálás.
Kitartást kívánok a kérdezőnek és sok erőt lelkileg is! Ha rajtam függne a dolog és értenék hozzá akkor interneten létezne, Inkontinenciával együtt élők fóruma ahol nem lennének egyedül ebben a nehéz
helyzetben hanem sorstársakra találnának.
Egyes külföldi országokban ha jól tudom a felnőtt Ínkontinens embereknek is köszönhető, hogy több típusú modern mosható pelenkákat próbálnak ki és ha kényelmes nekik akkor minta alapján a sorstársiaknak és a kisebb 3 év alatti gyermekeknek is készülhet az új típusú modern mosható pelenkából.
Szia
Ne haragudj de ezer sebből vérzik a történet. Senkiről sem derül ki adott esetben egyik napról a másikra hogy inkontinens. Műtét után esetleges szövődmény végleg vagy ideiglenesen más.(tapasztalat)
Orvos szóba se jöhet? Nos az pelenkát fel kell írni, nem fogsz besétálni a sarki zöldségeshez és venni. Drogériákban persze lehet, de az ilyen formában anyagilag sokkal megterhelőbb mintha a doki felírná.(tapasztalat)
Miért itt segítsen bárki is, hiszen ilyen súlyos gonddal orvoshoz kellene menni. Mert elég erősen be tudja határolni az ember társasági életét is(tapasztalat) amibe az iskola mint közösség is beletartozik.
Miért nem írod le mitől van ez az egész? Mert 16 évesen csak úgy nem lesz inkontinens valaki. Milyen műtéted volt?
Mivel semmire nem valaszolsz kicsit kezd úgy tűnni a kérdésed minthanegy pellenkára gerjedő perverz tette volna fel. Ugye nekem van igazam? Szerintem ezt nem itt kéne. Visszaélve azokknak az őszinteségével akik tényleg komoly problémakkal küzdenek.
Nem egyik napról a másikra derült, egy szóval sem mondtam 😃
végbél műtétem (nem tudom, mi a hivatalos neve) volt, hogy vissza tudjam tartani legalább minimálisan.
Mindig a nap végéig húztam, hogy elmenjek vécére, így elgyengült a záróizmom és a nyár elején nem egyszer volt, hogy nem értem ki időben. Aztán mivel nem foglalkoztam a dologgal, volt, hogy lusta voltam stb stb. Ezután ajánlották a műtétet, dee elcsesztek(?) valamit és most pelenkára szorulok.
Több emésztéslassító gyógyszert is kaptam/próbáltam, de nem vált be, nem egyre vagyok allergiás.
. Köszönöm a válaszokaat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!