Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 20 éves srác vagyok és vizelet...

20 éves srác vagyok és vizelet inkontinenciám emiatt pelenkát kell hordanom, el tudnátok így fogadni?

Figyelt kérdés
Olyan lányt keresek aki el tudna így fogadni, esetleg hasonló problémával küszködik.
2013. máj. 15. 00:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Ma 00:07 ! te vagy james bond ? :D
2013. máj. 15. 00:17
 2/11 anonim ***** válasza:

Ne itt keresd, oreg, mert itt meg lelki beteget is csinalnak beloled. Ha szeret a lany, el fog fogadni. Tudom, h ez nem tunik valasznak, mert roppant egyszeruen hangzik, de tenyleg igy van. Bar a te dolgod nehezebb lesz, az teny, de azert nem vagy kudarcra itelve.

Ez a nyavaja kis mennyisegu csepegest jelent, vagy attol durvabb? Ugy ertem, nem eleg mondjuk egy olyasmi, mint a noknek egy erosebb verzeshez valo intim betet? (nem vagyok tul kimuvelve a temaban, ezert a bugyuta kerdes)

Errol jut eszembe:

Minden no csepeg havonta, mi megis elfogadjuk oket. Az erzelmek nem errol szolnak. Sok sikert!

2013. máj. 15. 03:55
 3/11 A kérdező kommentje:

Az első hozzászólónak üzenem hogy véletlen egybe esés a 007

A másodiknak pedig hogy örülök neki hogy megérti a problémámat. De amúgy csepegéstől kicsit több.

2013. máj. 15. 21:53
 4/11 anonim válasza:

Nem kell elkeseredni, ha szeret, akkor elfogadja.

Én is így vagyok ezzel. 26 évesen pelenkát kell hordanom, de azok a lányok, akikkel össze akartam jönni, vagy jártam is, többségében megértették és elfogadták. De lesznek olyanok is, akik ezt nem tudják majd tolerálni. Ezt is el kell fogadni.

2013. máj. 16. 08:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a hozzászólást :)
2013. máj. 16. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Értelmes srác vagy mint a többi. De ilyen srácok őszintébbek kedvesebbe. :-)
2013. máj. 21. 13:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Férjemnek is ez a problémája. Biztos te is találsz párt magadnak. :)
2013. aug. 27. 13:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Mély csalódást okoztál nekem közel 2 éves kapcsolatom alatt veled, amikor feltetted 2013-ban ezt a kérdést több mint 2 éve voltál kapcsolatban egy másik lányal akinek már a vőlegénye vagy 2014 évége óta.
2015. máj. 17. 20:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Én meg csak magamtól tudtam meg a közösségi portálon keresztül 2015. tavaszán, hogy vőlegény vagy és még száműztél engem a közösségi oldaladon. ,,Szívből gratulálok" neked.
2015. máj. 17. 20:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne ad fel.
2019. dec. 10. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!