20 éves srác vagyok és vizelet inkontinenciám emiatt pelenkát kell hordanom, el tudnátok így fogadni?
Ne itt keresd, oreg, mert itt meg lelki beteget is csinalnak beloled. Ha szeret a lany, el fog fogadni. Tudom, h ez nem tunik valasznak, mert roppant egyszeruen hangzik, de tenyleg igy van. Bar a te dolgod nehezebb lesz, az teny, de azert nem vagy kudarcra itelve.
Ez a nyavaja kis mennyisegu csepegest jelent, vagy attol durvabb? Ugy ertem, nem eleg mondjuk egy olyasmi, mint a noknek egy erosebb verzeshez valo intim betet? (nem vagyok tul kimuvelve a temaban, ezert a bugyuta kerdes)
Errol jut eszembe:
Minden no csepeg havonta, mi megis elfogadjuk oket. Az erzelmek nem errol szolnak. Sok sikert!
Az első hozzászólónak üzenem hogy véletlen egybe esés a 007
A másodiknak pedig hogy örülök neki hogy megérti a problémámat. De amúgy csepegéstől kicsit több.
Nem kell elkeseredni, ha szeret, akkor elfogadja.
Én is így vagyok ezzel. 26 évesen pelenkát kell hordanom, de azok a lányok, akikkel össze akartam jönni, vagy jártam is, többségében megértették és elfogadták. De lesznek olyanok is, akik ezt nem tudják majd tolerálni. Ezt is el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!