Ne haragudj, de te milyen választ vársz erre? A vizeletvisszatartásnak nincsenek konkrétan leírható "mesterfogásai", vagy megy, vagy nem és becsurogsz. Ennyi. Vagy félreeső helyen guggolj.
2013. ápr. 13. 22:47
2/12 anonim válasza:
Elsővel értek egyet. Visszatartani csak egy szintig tudod. Onnantól állhatsz a fejed tetejére is, akkor is bemegy. A legjobb, ha keresel egy erre alkalmas helyet. Bokor, vagy akármi. Szükség nagy úr, ha menni kell, hát menni kell.
De rendszeresen és sokáig ne tartsd vissza, mert ártasz vele magadnak. Csak ha tényleg nagyon muszáj. Ha mész valahova, előtte mindig menj el pisilni, akkor is, ha még nem kell, mert lehet később pont akkor fog rádjönni, amikor nem lesz lehetőséged rá.
2013. ápr. 13. 22:52
3/12 anonim válasza:
Sose pisiltem be (legalábbis nem kiskoromban ugye :D), volt hogy nagyon sokáig bírtam, már fájt kiegyenesednem, én is ilyen helyzetben voltam, hogy nem tudtam hova elmenni, de hidd el, hogy alapvetően nagyon sokáig tudod tartani (persze nem egészséges!), segít ha ülsz.
2013. ápr. 13. 22:59
4/12 anonim válasza:
Tényleg segít, ha ülsz. Egyszer én is így jártam, 12 körül lehettem. Már nagyon kellett, de nem tudtam elmenni. Leültem már, amikor nagyon nem bírtam. Úgy egy kicsit jobb is volt, de amikor felálltam, :D , azonnal bement :/
2013. ápr. 13. 23:02
5/12 anonim válasza:
Intim-tornával lehet picit erősíteni az izmokat, de ehhez még talán fiatal vagy. Amúgy szerintem ösztönösen is érzed hogy tudod visszatartani, ha olyan a helyzet.
2013. ápr. 13. 23:07
6/12 anonim válasza:
Hát igen, úgysem fogod tudni elengedni, mert nem akarsz bepisilni, ha meg magát elengedi, akkor nincs mit tenni :D..
de szerintem a "túlélő" ösztön erősebb.
2013. ápr. 13. 23:18
7/12 anonim válasza:
Sokáig ne tartogasd a pisit, mert elkezd pangani a hólyagodban, és a baktériumok is szaporodnak benne, amik megfertőzhetik a húgyutaid és akár a vesédet is. Egy bokros részen engedd ki a pisit.
2013. ápr. 14. 07:56
8/12 anonim válasza:
Túl sokáig ne tartsd vissza, mert nem egészséges. Próbáld összeszorítani a puncidat, akkor nehezebben jön ki. Ha olyan helyre mész, ahol tudod, hogy nem lesz wc sokáig, de kellhet majd pisilni, akkor vegyél fel nadrág helyett hosszabb szoknyát, ha abban guggolsz le pisilni, akkor elég csak a bugyit térdre letolni, és a szoknya eltakarja a popsidat, és a puncidat a bámészkodók elől, így teljes guggolásban nyugodtabban tudsz pisilni, mert semmit se fognak mások látni.
2013. ápr. 14. 11:47
9/12 latin999 válasza:
Nekem volt olyan, hogy egy napon reggel 8-kor pisiltem.
Aztán elmentem dolgozni de a munkahelyemen nem volt időm elmenni pisilni. Haza értem 6-kor. Már elégé kellet.
De még volt egy pár otthoni munka. Amikkel csak este 8-ra végeztem.már alig bírtam. De aztán elmentem WC-re és vagy 2 percen át pisiltem.
Meg volt egy olyan eset hogy egy találkozóra mentem de nem mentem el előtte pisilni. Amikor a találkozó elkezdődött már akkor is kellet. De ez pont egy 5 órás találkozó volt. De végül kibírtam és elmentem WC-re. De végén már nagyon kellett
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!