Mit tudok tenni, hogy a suliban ne kakiljak be? Inkontinenciám van, pelenkát hordok.
Szó szerint nagyon nagy szarban vagyok, mert a nyáron derült ki, hogy ikontinens vagyok, így minden nap futok a vécére vagy balesetezek. Már nagyon unom, tök ciki, hogy nem hordhatok feszülős nadrágot, hogy kiemeljem az egyetlen szép pontot a testemen, mert bármikor bekakilok.
Van erre valami megoldás?
Orvosi semmiképp, úgyanis már volt egy műtétem, de, mint látjátok, ennyit ért (sokkal rosszabb volt, tegyük hozzá!)
Könyörgöm, valaki segítsen.
16L
Sajnos már próbáltam, és allergiás lettem rá... vagyis valamelyik hatóanyagára
Szóval egész nap f*stam, majd fürödtem
Mint minden betegségnek és/vagy elváltozásnak ennek is van pszichológiai háttere. Olvass utána, vagy írj nekem privátban - emailben el tudom küldeni.
Illetve keressetek meg egy reflexológust, aki a talpon a szervek reflexzóna masszázsával tud segíteni.
Fontos, hogy ne csak a tünetedet kezeld, hanem a gyökérokát is értsd meg.
Itt csak a műtét segít. A végbél kivezetését a hasfalra varrják, és onnantól egy zacskóba ürül a széklet. Kicsit kényelmetlen, de sokan kénytelenek ezzel együttélni. Még mindig jobb, mint a véletlen balesetek.
Egyébként hogy érted, hogy " a nyáron derült ki?" Addig nem vetted észre???
5-ös: Ezt a hülyeséget! Én nem szoktam megszólni itt a fórumon másokat, de, hogy inkontinencia esetében műtétet javasolni, ez hülyeség.
Az inkontinencia izmokkal van összefüggésben. Az izmok regenerálhatóak, fejleszthetőek.
A végbél kivezetése a hasfalra teljesen más esetekben indokolt!
Nem akarlak megbántani és elkeseríteni: kerülni kell az olyan ételeket és italokat ami gyorsabb bélmozgást hajt végre.
Sovány vigasz nem lebeszélésként íróm: a feszülős nadrágot nem lehet még a nem ínkontinens lányoknak sem évekig viselni. Mert a vékony testalkatú lányoknak is változik testalkatuk, pl. felszednek 2-3 év múlva 5 kg súlyt és a feszülős nadrág már szinte szét repedés határár súrolja.
Az Inkontinencia meg a pelenka viselés nem szégyen.
Velem nem voltam kegyetlenek a volt osztálytársaim amikor az iskolai táborban a kiránduló napra nappalra pelenkát kaptam. Mert reggelre enyhe hasmenésem volt, és a hosszú nadrágomon nagyon látszott elől-hátul, hogy mi volt alattam. Pedig az alsó tagozat utolsó évében voltam akkor.
Van egy férfi a Youtube csatornán a keresőben annyit kell beírni K Huck. Az érintett férfi inkontinenciával és éjjel-nappal pelenkát visel. De külföldön él a feleségével és 1. szülött gyermekével.
Ha látnák a Középiskolai tanulók az érintett felvételt akkor el tudhatnának gondolkodni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!