Krónikus székrekedésem van már 3 hónapja. Csak heti egyszer hashajtóval sikerül, - de nincs ingerem, nincs bélmozgásom, ki kell kapirgálni gumikesztyűvel. Borzalmas. Véres is gyakran. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Stressztől alakult ki, de azon nehéz változtatni. (Súlyos depresszióm van, de nem szedem be a felírt gyógyszert, mert az is székrekedést okoz. ) Jó lenne természetes módszereket alkalmazni.2019. szept. 11. 22:02
11/15 anonim válasza:
Hashajtó gyógyszerek nem jók, mert hozzászokik a szervezet, ezért csak székletlazítók a jók, mint pl a Moxalole por.
Éhgyomorra elfogyasztott Hunyadi gyógyvíz sem okoz hozzászokást, a szűztea hosszú távon káros a bélnek, rákot okoz, így az sem jó. Mozogni kell,az a legjobb!
12/15 anonim válasza:
Szerintem amit most csinál annál bármi jobb
13/15 anonim válasza:
10. Te már többször voltál depressziós és gyógyszereket ettél majd meggyógyultál? Egy frászt! Hallottal ezt azt a tvben és osztod itt az észt. A depressziót nem vírus meg bakterium okozza így gyógyszer sem hat rá. Azért vannak legális drogok mert remekül meg lehet gazdagodni a szomorú emberekből egész iparág épült rájuk.
14/15 anonim válasza:
Az remek, hogy te így ismeretlenül tudod, hogy én mit szedtem és mit nem. Rendkívül sok észre utal ha így mondasz véleményt. De tudod mit? Légy boldog azzal a tudattal amit gondolsz!!!
15/15 A kérdező kommentje:
A PROTEXIN BALANCE segített. Amióta szedem, nincs probléma. Másnak is ajánlani tudom. (A bélflórát regenerálja)
2019. okt. 27. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!