Hol tudom megnézni, hogy melyik élelmiszer, zöldség tartalmaz kevesebb deutériumot? Pl. Kevés van a zsírban, szalonnába. Sok van ott, ahol a szénhidrát is sok.





Természetesen nem.
Hogy miért kérdezem, nagyon sokat lehetne írni. Akit érdekel, az alábbiakban olvashat a témával kapcsolatban:
Vagy egykis szakirodalom:
Somlyai Gábor:
Győzzük le a rákot! – A deutériummegvonás biológiai hatás
A könyv két részből áll. A Mindenkinek, illetve a Betegeknek című fejezetben a szerző közérthető módon összefoglalja a rák keletkezésének okait és a deutériummegvonás elvén alapuló gyógymód működési mechanizmusát. A második, orvosoknak-kutatóknak szóló részben ismerteti az 1990 óta végzett kutatások, klinikai kísérletek eredményeit, gyakorlati tanácsokkal, adagolási útmutatókkal szolgál.





Mint hozzá nem értő, csak másokra tudok hivatkozni kérdésem fontossága vonatkozásában.
A Tabuk, Titkok, Tények 2017.04.11. hatoscsatorna műsorában Somlyai Gábor a HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója állítja, hogy a zsíban, szalonnában kevesebb a deutérium, mint a szénhidrátban bővelkedő élelmiszerben.
https://www.youtube.com/watch?v=9mQE9rgzm-4
Kb a 18-ik perctől hallható, de feltétlenül érdemes az egész videot megnézni
Hasonló előadás hallható Boros G. László, a Kaliforniai Egyetem kutató professzorától az alábbi linken:
https://www.youtube.com/watch?v=DKsGWYZ43I4
És még számtalan nézhető a youtube-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!