Közép Fülgyulladásra milyen természetes gyógykészitményt lehet használni, ami azonnal hat?
Végzős orvostanhallgatónak: Te biztos betéve tudod a tankönyveket (vagy nem), de tudod, ott nincs minden leírva az emberről. Még az sem, amit tudunk. Szelektált tudásod van. És ha így állsz hozzá, ez valószínűleg így is marad.
Valóban, súlyos fertőzéskor már nem nagyon van más lehetőség, mint az antibiotikum. Csak tudod, nem kell megvárni ezt a helyzetet, lehet a problémák súlyosabbá válása előtt is tenni ezt-azt. Ezzel mennyit is foglalkoztatok? Ja, hogy akkor az emberek kevesebbet járnának orvoshoz, kevesebb gyógyszer fogyna...!? Az a gyakrolat pedig, hogy - más ismeretek híján, illetve azokról tudomást nem véve - indokolatlanul mindenre antibiotikumot írnak fel (mert abból baj nem lehet, mármint jogi értelemben, ugye), egyenesen káros, nagyon is.
Kedves 16:03-as!
Az én tudásom mértékét NEM TE fogod eldönteni, hanem az egyetemi oktatóim. A megelőzés, az egészségtudatos életvezetés teljes hiánya, stb. nem az orvos felelőssége, hanem a politikáé ill. az oktatásé és nem utolsó sorban az egyéné.
Látom egyébként, hogy olvasni sem tudsz, ugyanis nekem SEMMI hasznom nem származik abból, hogy antibiotikumot ajánlok.
"Más ismeretek híján" Mire gondolsz? Példa? Ja, hogy az nincs, csak verjük a mellünket!?
Mindenesetre van egy olyan gyanúm, hogy eü. végzettséged nincs és valószínűleg neked származik abból hasznod ha a nyugati orvoslás ellen hangolod a népet. Ezáltal bővül a vevőköröd.
("16:03-as")
Ugye magad sem hiszed, hogy minden benne van a tananyagban az emberről és a szervezetről, ami csak tudható? Arról nem is beszélve, amit még nem is tudunk, vagy nem bizonyítható (végső soron JOGILAG támadhatatlanul), de régóta ismert, vagy sejtett dolog (a matematikában is vannak ám évszázadok óta sejtett, de még nem bizonyított dolgok), stb. stb. Kaptatok pl. teljes körű természetgyógyászati vagy keleti gyógyászati képzést? Ja, hogy az mind hülyeség...!???
Na ja, ez a legegyszerűbb, beállni a rendszerbe szabályos fogaskerékként, a többivel kapcsolatban pedig másra mutogatni.
Én nem írtam, hogy az antibiotikumból hasznod származik. Bár nagy eséllyel azért kapod majd a fizetésed, hogy ezt vagy más gyógyszert írsz fel. (Hacsak nem sebész leszel pl.)
Már hogy ne lenne példa? Fent láthatsz két nagy területet, de ezen kívül számtalan kisebb-nagyobb dolog van még.
Én nem hangolok senki ellen semmit, csak éppen ez a valóság, amit a saját bőrömön kellett megtanulnom. És nagyon mellé lőttél, nincs semmilyen "vevőköröm". Nem mindenki érdekből beszél.
Szerintem bizonyos értelemben helyes, ha egy orvostanhallgató hisz abban, amit tanul. Majd az élet tovább árnyalja a véleményét. Én is mindig elmegyek az orvoshoz, ha efféle gyulladásos bajom van, de... őszintén szólva többször megbántam már, amikor az orvosokra hallgattam, különösen az antibiotikumokkal kapcsolatban.Általában könnyebben gyógyulok enélkül, mert gyakran újabb kórságot szedek össze a gyógyulás után, ha szedem.
Fül? Előbb fülerózsa vagy kövirózsa nevű növénnyel próbálkozom (pozsgás növény, tűz fölött megpuhítom és cseppentek), ez a legismertebb hagyományos népi gyógymód, szerintem nem árt,ha megpróbálja valaki - belátás szerint. Az esetek 80%-ában használ. Aztán előfordult már olyan, hogy a fülerőzsa a fiamon nem segített, mert homok ment a fülébe a strandon, hálás voltam az orvosnak, aki ügyesen kitisztította és meggyógyította. Nem adok szívesen tanácsot senkinek, mert mindenkinek éreznie kell, hogy mi számára a leghasznosabb. Én áldom az eget, hogy a gyerekeim akaratom ellenére sem veszik be a keserű gyógyszereket. Lelkiismeretesen megvásárolom a felírtakat, ők pedig következetesen kiköpik. Aztán mindig meggyógyulnak, mire újra el kell mennünk a vizsgálatra. Mindenki örvendezik: az orvos is és mi is. Gondolom, mégső esetben injekciót vagy kúpot kaphatnának. Eddig csak a lázcsillapító kúpot alkalmaztam - hideg vizes fürdő mellett. Melyik használt? Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!