Közép Fülgyulladásra milyen természetes gyógykészitményt lehet használni, ami azonnal hat?
Antibiotikumot szedjél, ne "bio" marhaságokat. A középfül-gyulladás nem megfelelő kezelése a hallás elvesztéséhez is vezethet.
végzős orvostanhallgató
Orvos antibiotikum .
Homeopátiát meg felejtsd el.
Már nemegyszer bebizonyították hogy nem hat.
Köszönöm,de mivel hétvége van nem tudok orvoshoz menni!Az antibiotikumhoz meg sajnos kell a doki.Azért gondoltam hogy talán aloe vera vagy valami hasonló növénnyel esetleg kezelhetném hétfőig.A kamillás és meleg sós ötleteket köszönöm azt már alkalmazom.
A homeopátiás bogyók pedig nekem beváltak,csak erre nem tudom melyik lenne jó?
Homeopátia
Azokban az esetekben tényleg hathat amire a placebó is hat. De csak placebohatása van.
Namost a középfüledben levő bacik magasról leszarják a tejcukrot amit beveszel a homeopátiás szerekkel. Őket csak a jó öreg antibiotikumokkal lehet kiírtani.
Irány a fül-orr-gége ügyelet.
végzős orvostanhallgató
Konkrétan nem tudok segíteni, nem vagyok természetgyógyász (már azokra gondolok, akiket pl. a természetgyógyász szövegség elismer), de szeretnék néhány szóban reagálni az eddig elhangzottakra.
Jellemző, hogy az orvostanhallgatók (és a legtöbb orvos) csak a kamillát ismreri, ami egy enyhébb hatású növény (nem csak gyulladáscsökkentő, hanem némi antibakteriális hatása is van). Azonban vannak hatásosabb gyógynövények is. De ami a lényeg: többségük nem az immunrendszer helyett "akarja" elvégezni a "munkát" azzal, hogy ripsz-ropsz kiirtja az összes baktériumot (köztük a hasznosakat és fontosakat is - amiből szinte minden nyálkahártyán van, nem csak a bélben). Hanem gyengítik azokat, lassítják a szaporodásukat, stb., így az immunrendszer könnyebben legyőzi őket, miközben meg is tanulja, mit kell legyőzni, és a későbbiekben hathatósabban veszi fel velük a harcot.
(A homeopátiával kapcsolatban is egyoldalú kissé a tájékozottság, mert vannak pozitív végeredményű vizsgálatok. Nem kell hozzá sokat keresgélni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!