Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Közép Fülgyulladásra milyen...

Közép Fülgyulladásra milyen természetes gyógykészitményt lehet használni, ami azonnal hat?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 11:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
57%

Antibiotikumot szedjél, ne "bio" marhaságokat. A középfül-gyulladás nem megfelelő kezelése a hallás elvesztéséhez is vezethet.

végzős orvostanhallgató

2010. jún. 12. 11:45
 2/24 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám sót melegített és belerakta egy zokniba és azt kellett a fülemen tartani. Hogy gyógyíte azt nem tudom, de kellemes volt (kivéve az elején m ak még nagyon égetett) és kevésbé fájt.
2010. jún. 12. 11:45
 3/24 anonim ***** válasza:
Keresshetnél egy homeopata orvost is.
2010. jún. 12. 11:47
 4/24 anonim ***** válasza:
úgy érted olyat, ami egyáltalán hat és nem csak placebo? antibiotikum, ahogy az első hozzászóló említette. ja, hogy nem szeretnéd magadat a csúnya orvosok, meg gyógyszergyártók készítményeivel mérgezni? akkor ez van... elmondom, hogy a természetes készítmények közül is van sok, ami legalább annyira veszélyes(főleg azok között, amik használnak is). amúgy van pár növényi gyulladáscsökkentő, mint pölö a kamilla, meg ilyenek, de jobban teszed, ha elmész orvoshoz... bocsi, tényleg nem akartam bunkó lenni, de ez a helyzet.
2010. jún. 12. 14:45
 5/24 anonim ***** válasza:
0%

Orvos antibiotikum .

Homeopátiát meg felejtsd el.

Már nemegyszer bebizonyították hogy nem hat.

2010. jún. 12. 17:08
 6/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm,de mivel hétvége van nem tudok orvoshoz menni!Az antibiotikumhoz meg sajnos kell a doki.Azért gondoltam hogy talán aloe vera vagy valami hasonló növénnyel esetleg kezelhetném hétfőig.A kamillás és meleg sós ötleteket köszönöm azt már alkalmazom.

A homeopátiás bogyók pedig nekem beváltak,csak erre nem tudom melyik lenne jó?

2010. jún. 12. 17:38
 7/24 anonim ***** válasza:

Homeopátia

Azokban az esetekben tényleg hathat amire a placebó is hat. De csak placebohatása van.

Namost a középfüledben levő bacik magasról leszarják a tejcukrot amit beveszel a homeopátiás szerekkel. Őket csak a jó öreg antibiotikumokkal lehet kiírtani.

2010. jún. 12. 17:49
 8/24 anonim ***** válasza:

Irány a fül-orr-gége ügyelet.

végzős orvostanhallgató

2010. jún. 13. 02:04
 9/24 anonim ***** válasza:

Konkrétan nem tudok segíteni, nem vagyok természetgyógyász (már azokra gondolok, akiket pl. a természetgyógyász szövegség elismer), de szeretnék néhány szóban reagálni az eddig elhangzottakra.

Jellemző, hogy az orvostanhallgatók (és a legtöbb orvos) csak a kamillát ismreri, ami egy enyhébb hatású növény (nem csak gyulladáscsökkentő, hanem némi antibakteriális hatása is van). Azonban vannak hatásosabb gyógynövények is. De ami a lényeg: többségük nem az immunrendszer helyett "akarja" elvégezni a "munkát" azzal, hogy ripsz-ropsz kiirtja az összes baktériumot (köztük a hasznosakat és fontosakat is - amiből szinte minden nyálkahártyán van, nem csak a bélben). Hanem gyengítik azokat, lassítják a szaporodásukat, stb., így az immunrendszer könnyebben legyőzi őket, miközben meg is tanulja, mit kell legyőzni, és a későbbiekben hathatósabban veszi fel velük a harcot.

(A homeopátiával kapcsolatban is egyoldalú kissé a tájékozottság, mert vannak pozitív végeredményű vizsgálatok. Nem kell hozzá sokat keresgélni.)

2010. jún. 19. 05:57
 10/24 anonim ***** válasza:
(párdon, szövetség. És azért kisbetű, mert nem tulajdonnévként írtam.)
2010. jún. 19. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!