Gyógyszeren kívül mivel tudnék több vasat bevinni a szervezetembe?
Figyelt kérdés
Kisebb koromban vashiányos voltam. Ez elmúlt egy időre de úgy érzem megint kialakult. Szívdobogás érzés, fáradékonyság, szédülés, fejfájás, gombóc érzet a torokban. Szinte minden ugyan úgy ahogyan régebben.2017. dec. 21. 17:59
1/8 anonim válasza:
Halételek, hüvelyesek, pulykahús, bárányhús, liba/sertés/borjúmáj, spenót és sóska, a legtöbb európai gyümölcs. Ezek magas vastartalommal rendelkeznek.
2/8 anonim válasza:
Hússal. De meg kéne nézetni. Mi bajod a gyógyszerrel (azon kívül, hogy nem használ)?
3/8 anonim válasza:
Krauterblut szirup a leghatásosabb, 1 hét alatt látszik a javulás a vérképen.
De először vizsgáltasd ki magad, attól, hogy tizen-huszon évekkel ezelőtt vashiányod volt, most egyáltalán nem biztos, hogy az a bajod. Gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket pedig nem szabad úgy szedni, hogy orvos nem is látott, csak te diagnosztizáltad magadat.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Utolsó, nem szedek be gyógyszereket, ezt le is írtam a kérdésemben! Nagymamám orvos, azt mondta valószínűleg a vashiány okozza ezeket, megyek majd február elején laborra de csan a vasam nézetem. Előbb sajnos nem tudok elmenni, azért van szükségem az alternatívákra hogy legalább addig tudjak mit kezdeni ezzel.
2017. dec. 21. 19:21
5/8 anonim válasza:
Máj, husok, spenót, tojás, tejtermék fogyasztásával javíthatsz az állapotodon. Almába szúrj vas szögeket, és pár óra után edd meg az almát. Gyógyszerrel egyszerűbb lenne. Amúgy Folsav, és B12 vitamin is kellene.
6/8 anonim válasza:
Ezeket a tüneteket nem csak vashiány okozhatja. Pl depresszóra is tökéletesen illenek, pajzsmirigy alulműködésre is ráillik stb. Az én vashiányomat Béres cseppel sikerült megszüntetni. Reggel az ajánlott dózis+C vitamin. Ha neked ez sem fér bele,bár nem gyógyszer,csak nyomelemek meg ásványi anyagok vannak benne,akkor sötétzöld zöldségeket egyél,azokban sok a vas.
7/8 anonim válasza:
Egy álmában 5 szög egy napra, aztán edd meg.
8/8 anonim válasza:
az első válaszát fogadd meg, továbbá ihatsz gyógyteákat is: csalán, szederlevél és fogyassz sok C vitamint, mert segíti a vas felszívódását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!