Honnan tudom, melyik az eredeti "Huminiqum" termék, kapszula?
Nem tudom akutális e még a kérdés de talán mást is érdelhet... Az itt forgalmazott biztosan eredeti és szerves formában tartalmazza a nyomelemeket:
[link] - én ezt szedtem korábban pár hónapig de nemrég találtam egy másik hasonlóan jó terméket amit rendelni fogok: [link]
Nem árt tudni hogy a magnézium, vas, kálcium és társaik hatékonyan csak szerves/kelátos kötésben szívódnak fel ahogy azokat már pl egy gyümölcs, korall, a növényvilág már előfeldolgozta számunkra, az ásványvízből például NEM a közhiedelemmel ellentétben. Egyedüli két kivétel ez alól a Nátrium és Kálium; nem véletlenül a sókérdéssel (fogyasszunk kevés sót... magasvérnyomást okoz... aminek pont az ellenkezője igaz!) verik át az embereket. A magyar lakosság ~90-95%-ának különféle szintű krónikus nátriumhiánya van amit úgy fednek el orvosilag hogy a laborétékeket szép fokozatosan kitolták pár évtized alatt, s ezzel sokszáz betegségnek (különféle allergiáknak pl...) ágyaztak meg:
Szennai László - A Só mítosz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!