Kinek van tapasztalata a Prostata hiperplázia méretének csökkentésére vagy a Finpros tabletta vagy a Pygeum por kapszula használatával?
Találtam Pygeum-ot (afrikai szilvafa kéreg), húzós áron:
A Finpros tabletta olcsó, de folyamatosan szedni kell és meddőséget okoz, csak orvos írhatja fel, mégis kérni kell.
orvos.
Évi legalább 20 olyan tumorosunk van, aki azt hitte, csak megnagyobbodott, szedett rá valamit, amit a reklámban látott, és mire hozzánk jött, késő volt.
Majd ha ők azt mondják, igen, tényleg csak hyp prost, majd akkor agyalj azon, mit rendelsz.
Mivel a vérkép mellé 3 tumormarkert is kért az uzsokis orvosnő, és annak mindegyike negatív volt, feltehető, hogy nincs tumor, de a nagyobbodás mint tudható talán önöknek is, nem azonos a tumor létrejöttével.
Sőt a szervezet a nemi hormon lebontását ösztrogén jellegűvé (hulladék) végzi idősödő korban egyre kisebb tesztoszteron szinteknél is, ezt a tökmagolaj és lisztje szedésével lehet fékezni. Ezen ösztrogén jellegű dihidrotesztoszteron bontását rákkeltő és gyulladáskeltő irányba végzi a máj és idővel ezért áll elő a gyulladás, majd a rák is megjelenik. Kivéve ha az altáji fogfájás első jeleinél brokkoli turmixot, vagy főzött jelentős mennyiségét szedve megelőzzük mindkét káros bomlást!
A rák kialakulása idő kérdése, ha erre nem volt elég idő, akkor csak nagyobbodás van, ami visszahúzható erre alkalmas szerekkel.
AMÚGY KÖSZI A HUHOGÓ SEMMIT-MONDÁST!
Ezekkel a vegyi anyagokkal nem próbálkoztam, de a prosztatámat rendbe tettem két hét alatt kávés beöntésekkel.
Beöntésre csak is desztillált vizet használva és a kávéfőzésre is.
Akkor leírom világosabban, és érthetőbben.
A prosztata gyulladás szerinted is a máj elégtelen működésének a következménye. Ezt veszem ki a második kommentedből.
A kávés beöntés gyakorlati tapasztalata, hogy elsősorban a máj működésre hat.
A desztillált víz azért jó, mert benne többszöröse oxigén oldódik a levegőből, mint bármely más folyadékban. Tehát desztillált vízzel bőséges oxigénnel látod el a bélrendszert, és javul az emésztés.
E kettő hatására két hét alatt megszűnik a prosztata gyulladás is.
Erre az oxitarm tabletta talán jobban működik. De azt nem próbáltam, eszembe sem jutott. Plusz a bél-szakaszok működése mindenhol más, a vékonybélben a felszívódás, miközben a vastagbélben a káros/hasznos mikróbák tenyészete minteg 1,5-2kg létezik a nai kiürülés előtt.
Tehát az oxigén helyett a felhigítás, és jobb kiürülés lehet az elképzelésed hasznossága!
eBBEN AZ ÉRTELEMBEN A ZÖLD-TÁPLÁLKOZÁS PL. LAKTOVEGETÁRIUS ÉTKEZÉS AZÉRT LEHET JOBB, MERT A KÁROS MIKRÓBÁKAT LECSERÉLIK A HASZNOS BÉLFLÓRÁRA! eZZEL TEHERMENTESÍTIK AZ IMMUNRENDSZERT.
Bocs a nagybetükért nem mindig bámulom a képernyőt.
Azonban amikor a rákosodás beindult ez nem biztos, hogy megoldás, adott méret alatt talán,
és ezért célszerű az állati fehérjéktől eltekinteni!
DE a prosztata növekedését a tesztoszteron csökkenése indítja be, amikor a szervezet a csökkent szintet is túl magasnak érzékeli, és emiatt a lebontását aromatáz enzimmel fokozni kezdi. A Dihidro-testoszteron ösztrogén jellege okoz öregedési jelenségeket és a prosztata növekedését akor BodyBuildinges izomfejlesztőknél is!
Azaz túl korai életkorban!
Ezt csak bizonyos szterinek (pl. tökmagolaj) képes fékezni, és a Brokkoli képes ezen káros hotrmon lebontását nem rák és nem gyulladáskeltő irányba terelni!
Volt ismerősöm aki sugarazás után élt 1,5 évet. De éppúgy dohányzott és élt, mint addig. Szerintem sikertelen volt a kezelés, és főként ő sem tett semmit sem magáért.
Érdekes hír ehhez kapcsolódva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!