Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Kinek van tapasztalata a...

Hapoka kérdése:

Kinek van tapasztalata a Prostata hiperplázia méretének csökkentésére vagy a Finpros tabletta vagy a Pygeum por kapszula használatával?

Figyelt kérdés

Találtam Pygeum-ot (afrikai szilvafa kéreg), húzós áron:

[link]

A Finpros tabletta olcsó, de folyamatosan szedni kell és meddőséget okoz, csak orvos írhatja fel, mégis kérni kell.

#Pygeum #Prostata Hyperplázia #Finpros
2016. okt. 9. 11:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de fogalmam sincs, hogy mi az a tesztoszteron izé.

Én csak annyit tudok, hogy az én kínjaim két hét alatt megszűntek a a kévés beöntéstől. A beöntést egyébként más panaszaim miatt kezdtem el csinálni, a prosztata fájdalmaim csak mellékhatásként szűntek meg. Ennek már 3 éve. Most 55 vagyok, és kutya bajom sincsen.

Nem is álltam volna neki magyarázni a mechanizmust, ha Te a kommentedben nem említed a máj rendellenes működését.

Az oxigénről és a szervezetre gyakorolt hatásairól viszont tudnék többet, bővebben is mesélni, és a rákról is.

Ha gondolod privátban beszélgethetünk!

2016. okt. 13. 18:03
 12/21 A kérdező kommentje:

Miért gondoltad, hogy a prostatád volt fájdalmas, voltál orvosnál és az mondta? Azonban aki férfi még, pláne tini kortól annak magas a Tesztoszteron szintje, és öregedéskor a szervezet alacsonyabbra teszi ennek a hím nemi hormonnak a szintjét, és ezzel az izomzat növekedési és teljesítő képessége is csökkenni kezd. A szervezet által jónak vélt szint fölötti mennyiséget egy enzimmel lebontatja ösztrogén jellegűvé, ami számos öregkori jelenséget okoz a férfiaknak.

Mivel TE nem tudtad mi hová tartozik valószínű, hogy vagy ugratsz, mint a doki az elején, vagy fogalmad sincs mid fájt, pl. volt akár végbél gyulladásod, vagy más. Jobb, ha ide sem írsz, és orvostól kérdezed mielőtt másoknak buta tanácsokat osztasz! Menj el egy hasi ultrahang vizsgálatra, ha arrafelé van panaszod.

2016. okt. 15. 11:19
 13/21 anonim ***** válasza:
43 voltam, mikor diagnosztizálták a prosztata nagyobbodást. Sokat szenvedtem vele, de mégtöbbet az orvosoktól, mire arra a következtetésre jutottam, hogy az orvos az nem gyógyít csak is tüneteket kezel. A kis %-ban gyógyult betegek gyógyulását a természet végezte el, nem pedig az agyon propagált tabletták és kezelések.(orvosok)
2016. okt. 15. 16:13
 14/21 A kérdező kommentje:

Ez az oka, hogy február óta érzékelt és május óta orvosokkal kerestetett immár "rák" gyanuig jutottak, és meghalhattam volna július közepén, ha én véletlenül nem találok rá az ezüst kolloidra, amiből kb 2, immár 2,5 liter visszahozott az életbe. Szájspray és hosszú ideig kell a szájban tartani, azután gargarizálni és végül lenyelhető.

A kérdésem azonban nem arra a rák-veszélyre irányult, mindkét baj az én tudatlanságból elkövetett hibámból lépett fel. DE AZ ORVOSOK máig is a hibás ismerteket hirdetik, mert aki orvos a még fiatal, és hatalmas adatbázisból úgy találgat, mint a Mád-i Rabbi, akinek tanácsaival mind megdöglöttek a libák! [link]

Ezért írtam le tömören a Prostata bajok okait a fenti linken

2016. okt. 16. 10:08
 15/21 anonim ***** válasza:

Az ezüst kloridra se vegyél mérget.Lehet Te vagy azon kis csoport szerencsések egyike, akinek az ezüstöt a szervezete tolerálja. Az ezüst klorid körüli hajcihő arra enged következtetni, hogy rövid ideig tartó az állapotban történő javulás az megfigyelhető, de az emberek csak egy elenyésző százalékában. Ám ezeknél sem eredményez tartós gyógyulást.

Ennek az az oka, hogy a szervezet oxigéngazdálkodását semmilyen vegyület bevitele nem állítja helyre, mert a szervezet alapjában véve oxigénhiányos. A gyógyuláshoz szükséges energiát a szervezet máshonnan kénytelen elvonni, és ha a behatás folyamatossága megszűnik, a betegség ismét kiújul.

Hosszútávú gyógyulást csak úgy érhetsz el, ha nem a betegségből indulsz ki, nem a betegséget akarod leküzdeni, hanem az egészséget állítod helyre.

A tudománnyal is ez a baj, a kutatóin, orvosaink mindig a betegségből indultak és indulnak ki, egy bizonyos betegségre keresik a gyógymódot. Soha nem feltételezte senki, hogy különböző betegségeknek valahol mélyen a föld alatt egy a gyökere. Ez pedig az összervezet általános oxigénhiányos állapota.

Egy dobozban lehet magyarázni hogy a feneke miért van lent, a teteje miért fent, de ha kijövünk a dobozból, észrevehetjük, hogy ez a doboz elfordításával megváltoztatható anélkül, hogy a doboz belsejében felállított törvényszerűségek megváltoznának.

Ezért van az, hogy a tudományos emberek egy nem létező csőben akarnak lyukat fúrni hosszas tudományos tervezgetésekkel Mindent kiszámolva a legapróbb részletekig.

Te is egy nem létező házra vágsz ablakot a tudományos fejtegetéseiddel.

Ne vedd rossz néven a személyedre irányuló megjegyzésem, semmiképp sem bántani akarlak.

A gyógyuláshoz vezető út, az a gondolkodás alapjában történő megváltoztatásával van kikövezve.

2016. okt. 18. 10:54
 16/21 A kérdező kommentje:

Hú, hosszú bosszantást írtál, miközben azt sem tudod mit írtam ÉN "EZÜST KOLLOID"-ról írtam, TE bevadulva "EZÜST KLORID"-ról regéltél. A kettő ég és föld, a TE áltudományos félelmeid a TUDATLANSÁGOD-at bizonyítja!

Ém,kb. a halálom előtti héten (amikor evések utén 3 órás kényszeres alvás volt, és közelgett a kóma) mikróbák elleni céllal spricceltem a számba 2 nap alatt 2 deci 20ppm-es ezüst kolloidot, és nagyon gyorsan csökkent az aluszékonyság, azóta szinte teljesen jól vagyok.

Persze a ráksejtek ellenállóbb része bármikor okozhat súlyosbodást!

2016. okt. 19. 18:12
 17/21 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy az EGÉSZ-SÉG HELYREÁLLÍTÁSA a megoldás, az viszont csak részlegesen gondolati beállítottság kérdése.

Ha az autód hibás, megjavíttatod, mert újragondolva az életed másféle vezetési móddal sem jutsz hibás autóval messzire! Ennyit a TE szellemi-lelki beállítottságodról.

Szóval, ha tanácsot akarsz adni, akkor nem légből kapott százalékokkal hadakozz, és ne imádkozással gyógyíts, amint azt a szövegedből sejtem!

A "teremtő" az élők küzdelmeiből teremti elő a leginkább életképeseket, a mi feladatunk az élővilághoz legjobb alkalmazkodással a legjobb együttélést létrehozva a "a természeti + társadalmi harmónia" létrehozása és fenntartása. Ha ebben egyetértesz akkor üdv néked!

2016. okt. 19. 18:23
 18/21 anonim ***** válasza:

Bocs az elírásért! Valóban kolloid az amiről én is írtam.

Párom nagy családjában (11 en voltak testvérek) rengeteget költöttek erre a csodának kikiáltott folyadékra. Még is az öccsét tavaly temettük el, tüdőrákba halt bele. Az egyik hugáról most derült ki, hogy májrákos, két testvérét már évek óta kezelgetik, kemozzák. Sógornőjének a nyakából 6 éve távolítottak el egy daganatot, Ő az egyedüli, aki műtét után jobban van, és nem lettek áttétjei.De Ő is abbahagyta a kolloidozást.

Tudom, hogy mi az a rák, nem csak légből beszélek! Nekem is volt a nyelőcsövem felső végénél daganat, meg az alján is, csak ezt az orvosok rekeszizom sérvként kezelik. Aztán hátul a farkcsontomnál a medencémben is van egy daganat, ami a beöntéses kúráktól már szinte nem okoz tüneteket.

Azt is tudom, hogy a hozzád hasonló vegyészek és tudósok nem veszik figyelembe azt a tényt, hogy minden folyadékban oxigén oldódik a levegőből, ezzel magyarázhatóak a csodával határos gyógyulások. A bőséges folyadékkal plusz oxigénhez jut a szervezet minden sejtje. Ez felerősíti az immunrendszert, és megindul a gyógyulás. Ennek megértéséhez nem kell semmiféle diploma.

2016. okt. 20. 08:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha jól emléxem, Én egyáltalán nem tanácsokat osztogattam, csupán megjegyeztem hogy Én hogyan, mivel oldotta meg a prosztata gondjaimat. Nem is akarok senkit sértegetni, tőlem ez nagyon távol áll. Viszont a válaszaimat sem kéne kiforgatni, mert az további magyarázkodásokat szül.
2016. okt. 20. 08:12
 20/21 A kérdező kommentje:

Most a válasznál nem látom a soraidat. Az ezüst szemcsék az egyedi és kisméretű idegen (nem szervesült) sejteket teszik szaporodás képtelenné, ezért hatásos 650 mikróba ellen.

DE kiterjedt és komoly méretű rákos "szövet"-re csak a külső, vagy vérrel érintkező részén hatásos. Ezt egy helyen én is érzékelem.

Azaz kifejlett és komoly panaszt okozó rákos burjánzásra nem lehet annyi ezüst kolloidot bevinni, amennyi azt segítene elemészteni.

Ekkor csak az immun terápia segíthet a hírek szerint.

Tehát a családod sajnálatos tapasztalatai az ismereteim szerinti hatékonyságra nem ellenpéldák!

Én kezdettől kaptam egy kioperálható kisérleti mintát a kissejtes áttételes rákból, és azon kitapasztaltam, hogy az invert cukor vagy glükóz-fruktóz szirup (esetleg 90% Fruktóz) okozza az ugrásszerű növekedést! pl. 4 óra alatt 3-4-szeres méretre 1 szem túró rudi miatt! A szacharóz (répa-) cukor enyhe feszülést okozott 5 kiskanálnyi mennyiségben is.

Ezért teljes mértékben cukor mentes étkezésre álltam át!

Helyette 1kg Xillit + 50gramm Stevia por keverékével édesítek. Ezek ugyanis mikróba szaporodás gátló és némely esetben akár virusölő hatásúak a leírások szerint!

Ez leállította az áttétes rák-minta növekedését.

Az ezüst kolloid pedig a vérrel ellátott helyeken meggátolta a terjedést. DEEEE létezik az áttétes rák-tenyészet, azaz nem szünt meg!

Azonban az eddigi vizsgálatok nem utaltak sehol máshol rákos kiterjedésre!

Azaz korai kisméretű rák-csomókat képes eltüntetni, de nagyméretűeket legfeljebb a felületén képes korlátozni.

Az oxigén terápiádról nincs tapasztalatom, csak megjegyzem, hogy a dús levegővétellel, és nem besűrűsödött vérrel minden jól ellátott vérbő szervnél több oxigén táplálhatja a szerveket, mint bármiféle folyadékból való oxigén átadással.

Nem mondom, hogy ne tedd többletként, de javaslom a légzésed tudatos felfokozását, és ha sűrű a véred, akkor enyhe vérhígító alkalmazását is.

Csak belegondolok a viccesnek vélt korai bejegyzésedre, ahol oxigén dús deszt vízzel főzöl kávét, hurrá, a forróvíz minden gázt kizavar a vízből.

No ezért gondoltam, hogy viccet csináltál a téma bejegyzésedből. Mert azt pl. nem reméltem, hogy forró kávé beöntéssel küldenél a prosztatád felé oxigént!

DE mivel most is dícséred az elképzelésed, hát remélem, hogy ez nem csupán tüneti javulást okoz,

azonban nem látom be, hogy másoknak mennyiben segíthet,

ennek fizikai-kémiai-biológiai hátterét TE sem ismered.

2016. okt. 31. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!