Huminiqum - akik próbálták már: mik a tapasztalataitok? A kapszula vagy a szirup a jobb?
A Huminiqum szirupban van cukor??? Vagy szuszpenzió?
Részleteket írhatnátok, hogy melyik forma/kiszerelés miért előnyösebb szerintetek.
Köszi!
Mi a kapszulás formáját szedjük, mert nekünk nem finom a szirup.
A szirup előnyei:
Könnyebben felszívódik és olcsóbb.
Nem tartalmaz cukrot.
Szia! Nagyon köszönöm, hogy írtál! Azért gondoltam, hogy a szirup tartalmaz cukrot, mert: [link]
No mindegy most már, mivel pár napja megrendeltük a terméket és mi is a kapszulás forma mellett döntöttünk. Még nem érkezett meg, de már nagyon várjuk.
Neked vagy családtagjaidnak milyen tapasztalataitok vannak a Huminiqummal kapcsolatban - ezt még meg tudnád írni? Előre is nagyon köszönöm!
Mióta szeded?
Talán 3 éve kezdtük el szedni. Nem rendszeresen. Én azt az elvet vallom, hogy amikor valamire szüksége van a szervezetemnek akkor szól (gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy amikor eszembe jut, hogy Humit kéne szedni, akkor tartok egy kúrát belőle).
Nagyon sokaktól olvastam pozitív tapasztalatot a szedéséről, mi különösebb dolgot nem tapasztaltunk.
Kivéve a mostani kúrám. 4 napja kezdtem újra és most nagyon beindította nálam a méregtelenítési folyamatokat.
Unokatesóm aki egy laborban dolgozik vegyszerekkel viszont rögtön érzi, hogy rosszabbul van, ha nem szedi.
Tehát működik.:)
Ha először szeded, akkor tartsd be, hogy reggel veszed be, lehet, hogy téged is úgy felpörget, hogy nem tudnál aludni éjszaka.:)
Köszi, hogy megírtad a tapasztaltaidat!!!
Nem szoktam szedni semmit, de most egy kicsit fel akarom magam turbózni + méregteleníteni és a Humit is ehhez szeretném használni. Nem ismerek senkit, aki használná, ezért fordultam a "gyékázókhoz"! :-)
Most fogjuk először használni a terméket, hárman fogjuk kipróbálni. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre.
Be fogom tartani az előírásokat, köszi, hogy szóltál!
Nagyon kedves tőled, hogy írtál!
Szívesen!:)
Ha van kedved/időd én is szívesen olvasnám, hogy nektek mik a tapasztalataitok néhány nap, hét után.
Ha érdekel akkor itt van olcsón kapszula
#7-es hozzászóló! Nem vettem eddig észre, hogy írtál, csak most.
Köszi az ajánlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!