Lenkei Gabor eletero multivitamin velemenyek?
En azzal egyet ertek, hogy a szervezetet el kell latni vitaminnal ,de marekszamra enni a szintetikus vitaminokat naponta es korlatlan ideig nekem itt valami buzlik nagyon, nektek mi a velemenyetek rola, valaki probalta?
Napi adag 8 tabletta amit egy kis tasakban talalsz meg, ha ugy erzed, hogy egy ido utan rosszul let hanyinger vagy fejfajas kiser akkor az teljesen normalis es ez megszunte utan tovabbra is kell szedni , mivel a szervezet igy jelzi , hogy alkalmazkodik. en ezt amikor hallottam tole, rohognom kellett ... nem tudom, elsore jol megkeszitett uzleti fogasnak tunik de van igazsag benne. jol utana szeretnek erdeklodni, mielott valamire is kiadnam a penzem.
egy havi adag azert ebbol a termekbol nem keves penz. szoval minden pro es kontra johet !!
20. ápoló, de te engem eléggé félreértesz, nem arról beszélek, hogy akinek szüksége is van a gyógyszerre az ne szedje, a magyar nép egy megfázásra is antibiotikumot szed..
Alapvetően a vitamin kvázi megelőzésre jó, nyilván sok ember szed így úgy, de a legtöbben semmit. Elég sokan vannak akik erős gyógyszereken élnek, én magam asztmás vagyok, tudom, hogy sokan úgy szedik a szteroidos készítményeket is mint a cukrot, és alapesetben nem zihálnak, ilyenkor többet ártanak maguknak mint kéne pl egy ventolinnal, vagy épp hány magyar szed frontint/ xanaxot, rivót? Esetleg iszik is rá, így úgy megszerzi, de pszichológushoz csak a fogyatékosok járnak mellette hangsúlyozza?
Nem arról beszélek, hogy akinek kell ne szedje, de be kell látni pláne rákgyógyszereknél, hogy elég könnyű túladagolni, amivel oké az orvos állítja be, de nem minden beteg bent fekvő és még azok sem mind élik túl, gyerekeknek valamivel nagyobb az esélye itt, de valaki 6 éve bent fekszik mióta megszületett, mert a donort kidobja, ugye gyekbe 24 éves korig vannak onkológián, felnőtt osztályon sokkal gyakoribb az elhalálozás és nem egyszer van olyan eset, hogy a TB nem fizet a gyógyszerek pedig túltelítik a szervezetet amit áll a TB.
Félre lehet érteni, de jobb vitaminnal megelőzni, mint felesleges erős gyógyszereket szedni amik tönkre baszhatnak, ha meg beüt a baj el lehet dönteni hogy k. erős gyógyszereket szedünk amíg ki nem nyír, van k.drága kezelésekkel élünk ami nem biztos hogy megment de talán pár hónapnál tovább húzod.
Ha felsz tole akkor szedd kette!
Vagy szedd oket minden masnap!
En BioTech vitamindol is szedtem ketszer annyit meg sem artott! Amugy a vitaminok nagy resze amugy is joval alacsonyabb az elvartnal. Szoval nem ertem minek a hiszti. Szerintem teljesen jok.
22es valaszolo!
Remelem igy 2023 ev vegere megjott az eszed es nem azokra az orvosokra bizod az eleted akik a covid oltassal ( az oltas eletet ment cimszo alatt ) megoltek es megbetegitettek szamtalan embert! Viszont ha igen akkor menj csak es vedd fel a nemsoka erkezo ujabb virus elleni oltoanyagot es vard a hatasat es unnelepd Kariko Katalint a tomeggyilkost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!