Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Melyik a leghatásosabb multivi...

C0r3 kérdése:

Melyik a leghatásosabb multivitamin készítmény?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tanácsot szeretnék tőletek kérni multivitamin ügyben. Sajnos nem találtam számomra megfelelő multivitamint. Nagyon sokmindent kipróbáltam. (Actival,Bérescsepp,Centrum..) Mondanom sem kell egyik sem hozta a várt hatást. Ráadásul az Activalban lévő L-karnitinnak szívkárosító hatása van. (Lásd vöröshúsok)

Jelenleg szedek szójalecitint,q10-et,c-vitamin retard kapszulát,omacor mélytengeri halolajat. Ehhez kéne valamilyen multivitamin. Elsősorban idegrendszer,szellemi és testi képességek fokozására kéne.

Nagyon köszönöm mindenkinek!

2013. okt. 21. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
Normális, kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás, elegendő alvás és testmozgás. Ez a legjobb.
2013. okt. 21. 21:35
 2/11 A kérdező kommentje:

Oké.. Mondod te, aki ezeket megtudja oldani. Kollégista vagyok. A sulinkban mindent profi szinten tanítanak, és naponta 7órát tudok aludni ha szerencsém van (hála a koleszos társaimnak). Táplálkozni rendszeresen, egészségesen ? Ugyanmár.. A kolis koszt ehetetlen, és ha megenném sem tudnám pótolni a kellő anyagokat. Ne mondja nekem senki, hogy menjek el bevásárolni. Se pénzem se időm erre. Tudom, hogy rossz utat választottam a vitaminok pótlására de nekem sajnos már csak ez maradt.

Az egyetlen amit rendszeresen csinálok az a testmozgás.

Futok napi 45percet és edzek heti 4x1órát.

Szóval kérlek inkább segíts választani. Azért köszönöm, hogy próbálsz lebeszélni a tablettákról.

2013. okt. 21. 21:43
 3/11 anonim ***** válasza:
A Milgamma kapszulát tudom javasolni, elég magas a B1 vitamin tartalma, ami az idegi működésekhez kell. Ráadásul ebben nem vízoldékony tiamin-hidroklorid van, hanem benfotiamin ami zsíroldékony B1 vitamin módosulat. Ha más nem segített, egy próbát megér. Az ára viszont magas: 3-4 ezer Ft körül van. -Egy gyógyszerész-
2013. okt. 21. 21:56
 4/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszod. Viszont mostanában elég sok zsírban oldódó vitamint szedtem. Nem lesz gondom belőle? Nem akarom túladagolni magam. (Dr.Chen patikás Q10 + Omega3 tartalmazott E vitamint , mellé pedig szedtem activalt ami szintén sok zsírban oldódót tartalmazott)

Egyébként utánanéztem az összetételének. Valami komplexebbre gondoltam. Nem feltétlenül baj ha nem B-vitaminból van benne a legnagyobb arányban :D

2013. okt. 21. 22:01
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Az is lehetne egy megoldás, ha csak Supradynt szednél, mellé még halolaj kapszula mehet. Egyébként pár napot kihagyhatsz nyugodtan az Actival-ból! Nézelődj még a shop.builder.hu oldalon, mert gyógyszertárban táplálékkiegészítőkből nincs olyan hatalmas választék. -gyógyszerész
2013. okt. 21. 22:07
 6/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt találtam a supradynról. Lehet, hogy maradok az Actival mellett, csak ezentúl nem az Energiás verziót fogom szedni. Amúgy ismerem azt az oldalt. Az a gond, hogy nem tudom mennyire bízhatok az ottani termékekben. Az egész nekem túl szépnek és jónak tűnik.

2013. okt. 21. 22:22
 7/11 anonim ***** válasza:
20%

A Scitec és a Biotech teljesen megbízható, a többiről nincs információm. A Supradyn plusban valóban ott a fluor, számomra teljesen érthetetlen módon...

Viszont Supradyn drazsé még van forgalomban, én is azt szedem, abban nincs fluor!

Üdv! dr. Nagy Ferenc gyógyszerész

2013. okt. 22. 10:17
 8/11 anonim válasza:

Nekem egyik multivitamin se vált be sajnos.

Én most ezeket szedem külön-külön:

10000 NE A-vitamin

erős B-komplex

4 x 1000mg C-vitamin

4000 NE D3-vitamin

800 NE E-vitamin

100mcg K2-vitamin

1000mg Kalcium

500mg Magnézium

12mg Vas

200mcg Szelén

150mcg Jód

200mg Q10

6 halolaj kapszula, kb 1,7g EPA+DHA összesen

Amúgy nem hiszem, hogy az L-karnitin károsítja a szívet :S

2013. okt. 23. 12:17
 9/11 B. Marcsi válasza:
Én is sokáig kerestem mire rátaláltam a Nutrilite vitamin családra. Évek óta ezt szedjük, már nem csak a családom hanem szinte az összes ismerősöm. A világon az első amiben nincsenek szintetikus alapanyagok. Rengeteg pozitív hatást tudnék itt most írni a tapasztalatokról. Neked ennek a vitamincsaládnak a multivitaminját és az Omega3-at kellene szedned. Ha érdekel bővebben, szivesen adok több infót.Évek óta dolgozom olyan szakemberekkel akik az egészségmegőrzésre tették fel az életüket, s bátran mondhatom, hogy nagyon sok sikerrel.
2013. okt. 23. 15:04
 10/11 anonim válasza:
8%

Üdvözlök mindenkit. Senkit nem szeretnék lebeszélni jelenlegi vitamin készítményei szedéséről de szeretnék bemutatni egy csodálatos terméket. A legfontosabb hogy MAGYAR TERMÉK világszerte elismert és mégsem hallanak róla az emberek. 11 Díjat nyert étrendkiegészítő és nyugodtan mondhatom egyedülálló a piacon miért?

Nos mindenki hallott már Szent Györgyi Albertről ő egyik tanítványa DR habil Dinya Zoltán tovább vitte az ő vizsgálatait és megalkotott egy termékcsaládot mely 9 éve itt van köztünk és nem hallottunk róla. Ugye milyen érdekes? Büszkék lehetünk rá mi magyarok mert 11 díjat nyert a készítmény. Állaga miatt 95%-ban felszívódik és beépül sejtjeimkbe ellentétben a tablettákkal ami max 10% és csak természetes anyagokat tartalmaz. Zöldséget és gyümölcsöt. 420 ezer ember fogyasztja már és hihetetlen eredményeket ért el. Kérek mindenkit az alábbi linken nézze meg a termékfilmet és utána a többit is.

[link]

Ajánlom mindenkinek kismamák és kisgyermekek egyaránt fogyaszthatják és higgyék el nem fognak benne csalódni. Hozzám bármilyen kérdéssel fordulhatnak sőt forduljanak is személyesen megkeressük önöket bárhol is éljenek az országban. Köszönöm, hogy időt szántak rám.

2013. okt. 24. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!