Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Lenkei Gabor eletero multivita...

David2014 kérdése:

Lenkei Gabor eletero multivitamin velemenyek?

Figyelt kérdés

En azzal egyet ertek, hogy a szervezetet el kell latni vitaminnal ,de marekszamra enni a szintetikus vitaminokat naponta es korlatlan ideig nekem itt valami buzlik nagyon, nektek mi a velemenyetek rola, valaki probalta?

Napi adag 8 tabletta amit egy kis tasakban talalsz meg, ha ugy erzed, hogy egy ido utan rosszul let hanyinger vagy fejfajas kiser akkor az teljesen normalis es ez megszunte utan tovabbra is kell szedni , mivel a szervezet igy jelzi , hogy alkalmazkodik. en ezt amikor hallottam tole, rohognom kellett ... nem tudom, elsore jol megkeszitett uzleti fogasnak tunik de van igazsag benne. jol utana szeretnek erdeklodni, mielott valamire is kiadnam a penzem.

egy havi adag azert ebbol a termekbol nem keves penz. szoval minden pro es kontra johet !!

#eleteromultivitamin
2017. máj. 16. 18:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó! Számodra is nyitott a lehetőség, megnézed az összetevőket és ha leírod, amit látsz, eldöntheted, hogy akkor az is marketing szöveg-e.
2017. szept. 30. 08:32
 12/28 Kirle083 ***** válasza:
73%
Én fizetek a vitaminokért. Nem a legolcsóbb, de bőven van benne anyag. Nem értem a kérdését! Éjszakás műszakból éjszakás műszakba járok, sajnos kevés fizetésért, mégis rááldozom az árát, mert jobban érzem magam! Sokkal jobban. Kérem ne vádoljon igaztalanul! Ajánlom figyelmébe bármely könyvét vagy előadását. Miért baj, hogy elmondom a jó tapasztalatokat? Olyan távol vagyok a reklámszakmától mint Makó vitéz Jeruzsálemtől.
2017. okt. 1. 20:00
 13/28 Kirle083 ***** válasza:
80%
Ha már magyarázkodnom kell, mint írtam, "C" vitaminból a legolcsóbb por alakút vásároljuk, mert az jóval olcsóbb mint a Lenkei-féle. Egy másfél literbe feloldunk 4-5 ezer mg-ot, és megisszuk a nap folyamán.Mg-ot és Ca-t is másfajtát veszünk mert olcsóbb. Én csak a multivitaminjairól bátorkodtam tapasztalatokat közölni. Azt meg a jóisten nézze el nekem és kérem Ön is, hogy időnként akarva-akaratlan könyvszagú a mondandóm, hiszen megfogott minket a könyve, meg néhány neten lévő előadása.Nem tudtunk ezen témáról semmit se pár hónappal ezelőttig.Egyik idősebb barátunktól jött az infó, és jobban lettünk mi is.
2017. okt. 1. 20:18
 14/28 Sosetom ***** válasza:
51%

Évek óta szedem, most próbálom rávenni magam hogy átálljak a yiya vitaminra, mert az nem szintetikus mint a lenkeié (+1 pont mert magyar termék). Sajnos drágább, viszont magadnak válogatod össze hogy melyik vitaminból mennyit szedsz. Szóval sok a pro-kontra.

Alapvetően meg vagyok elégedve a lenkeivel is, mert fittebb vagyok, előtte sokat betegeskedtem, az allergiám is sokkal elviselhetőbb, nem szedek rá gyógyszert sem. Pihentetőbben alszom, frissebben kelek, hatékonyabban élek. 8 éve szedem a prémium alap napi adagjának a 1/3-át azaz a 6 szem helyett 2-t. Így 1 havi adag terheléstől függően 2-3 hónapig elég szokott lenni. Ár/érték arányban messze jobb nekem mint más korábban kipróbált készítmények. (a yiya még jobb lenne, de nehezen váltok mivel ez is megfelel)

2021. jan. 8. 11:31
 15/28 anonim ***** válasza:
A gyógyszeriparnak kell a pénz, minél több kapszulát szedünk nekik annál jobb, egy két kapszulától lehet nekünk is jó, működhet ez oda vissza, de nekik jobban megéri ha véglegesen ráállítanak egy gyógyszerre, akárcsak a biztosító amíg egészséges vagy addig jó vagy nekik, egy rákossal nem kötenek szerződést 99%
2021. aug. 6. 20:23
 16/28 anonim ***** válasza:

"A gyógyszeriparnak kell a pénz, minél több kapszulát szedünk nekik annál jobb..."

Lenkeinek nem kell a pénz? Neki nem az az érdeke, hogy minél több vitamint vegyünk tőle?

2021. aug. 7. 19:32
 17/28 anonim ***** válasza:
46%
Nem mindegy, hogy szedsz egy erős gyógyszert halálodig, vagy C vitamit szedsz.
2021. aug. 7. 20:42
 18/28 anonim ***** válasza:
27%

"Nem mindegy, hogy szedsz egy erős gyógyszert halálodig, vagy C vitamit szedsz."

Nem mindegy, hogy élek még tíz évig az erős gyógyszereknek köszönhetően, vagy meghalok, mert a pénzéhes gyógyszerlobbi vegyszerei helyett Lenkei-féle varázserejű C vitaminnal próbálok meggyógyulni.

2021. aug. 7. 21:12
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
18. Nem erről beszéltem, de sok esetben lenne más lehetőség is az erős gyógyszeren kívül, ami mellesleg önmagában is kinyírhat, bár megvitathatjuk hogy hülye vagyok hozzá, de onkológián dolgozom.
2021. aug. 7. 21:18
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Portás vagy? Vagy beteghordó? Mert ha ápoló vagy orvos és onkológián dolgozol, akkor egyszerre félelmetes és szomorú, hogy kuruzslók vitaminjait népszerűsíted a gyógyszerekkel szemben.
2021. aug. 7. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!