Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Miért nem használ mindenki...

Miért nem használ mindenki gyógyszer helyett gyógyteát?

Figyelt kérdés
2 éve foglalkozom amatőr szinten gyógyfüvekkel,és minden panaszra,betegségre meg van a gyógymód,örökölt hajlam esetén a megelőzés.Miért szednek a mostani öregek marokszámra gyógyszert,hisz minden bogyónak van mellékhatása,amire évek múlva újabb bogyó kell...Nem tanulták meg szüleiktől a gyógyfüvek jelentőségét?
2010. ápr. 23. 22:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

biztos van olyan stadiumban az ember es a betegseg,amikor mar nagyon jo az orvosi segitseg,de a betegsegeknek van egy folyamata,eszreveszed kisse rosszul vagy...aztan pirosodasok...es a tobbi,attol fugg milyen betegseg,én mikor mar ereztem magamon valami elteröt,maris gyogyteaztam,sose kelett eljutnom gyogyszerig,igaz több mint egy eve még natham sem volt mar,ezert tagadom meg a gyogyszert,az oltas meg szamomra valami borzalom,gyerekeknek adjak elöször,és az nem mas mint a testedbe fecskendeznek bacilust,hogy a kesöbbiekbe a szervezeted kivedje,na ne mar...hozzanyulni ezert egy egeszseges testhez,mennyi annak a valoszinusege hogy a gyerekem kesöbb azt a betegseget elkapja,ki számolta valaki?es tudja 100 szazalékos tényként alátámasztani?hat nem,mert csak fikcioznak a szamokkal.

Es mi van(tételezzuk fel)hogy a föld meg jobban fordul ebbe az iranyba egy nagyot,es a gyogyszeripar azt talallja ki,hogy az összes letezö betegsegert ,minden embernek meg kell kapnia az oltast,de kivétel nelkul...na kivancsi vagyok abba ki egyezne bele,hogy mondjuk az aids antitesteket beleoltjak

2010. ápr. 24. 10:17
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Ma már a legtöbb ember nem emlékszik a gyógynövényekre, és hatásukra. Még az öregek sem.

Továbbá sok gyógyhatású növény annyira megritkult, hogy védelem alá kellett helyezni.

2010. ápr. 24. 13:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
nagyon nagy tévedésben van ha ezt látod. de jobban tennéd ha a szemedet kamillával borogatnád, akkor ezt tisztábban látnád.
2010. ápr. 24. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!