Miért nem használ mindenki gyógyszer helyett gyógyteát?
biztos van olyan stadiumban az ember es a betegseg,amikor mar nagyon jo az orvosi segitseg,de a betegsegeknek van egy folyamata,eszreveszed kisse rosszul vagy...aztan pirosodasok...es a tobbi,attol fugg milyen betegseg,én mikor mar ereztem magamon valami elteröt,maris gyogyteaztam,sose kelett eljutnom gyogyszerig,igaz több mint egy eve még natham sem volt mar,ezert tagadom meg a gyogyszert,az oltas meg szamomra valami borzalom,gyerekeknek adjak elöször,és az nem mas mint a testedbe fecskendeznek bacilust,hogy a kesöbbiekbe a szervezeted kivedje,na ne mar...hozzanyulni ezert egy egeszseges testhez,mennyi annak a valoszinusege hogy a gyerekem kesöbb azt a betegseget elkapja,ki számolta valaki?es tudja 100 szazalékos tényként alátámasztani?hat nem,mert csak fikcioznak a szamokkal.
Es mi van(tételezzuk fel)hogy a föld meg jobban fordul ebbe az iranyba egy nagyot,es a gyogyszeripar azt talallja ki,hogy az összes letezö betegsegert ,minden embernek meg kell kapnia az oltast,de kivétel nelkul...na kivancsi vagyok abba ki egyezne bele,hogy mondjuk az aids antitesteket beleoltjak
Ma már a legtöbb ember nem emlékszik a gyógynövényekre, és hatásukra. Még az öregek sem.
Továbbá sok gyógyhatású növény annyira megritkult, hogy védelem alá kellett helyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!