Olyan gyógynövényes árút ami széklettartó hatással bír, Csak ne gyógyszer legyen?
Nem gyógyszer, nem gyógynövény, de nekem eddig bevált: egy kanál cukorra öntök ecetet, és gyorsan bedobom.
Egy-két alkalomnál többször ne használd, mert a végén szorulást okoz.
Kis vizet mindenképp iszok utána, mert azt a savanyú, tömény, ecetes ízt még cukorral se lehet elviselni. :(
Székletfogó ételek:
Alma,körte,birs,banán,burgonya,rizs,sárgarépa
később háztartási keksz és étcsoki
Lósóskamag.
Hasmenés, bélhurut ellen.
Elkészítése:
Egy púpozott teáskanál magot 2,5dl forró vízben főzzön 1-2 percig, majd hagyja állni 10-15 percet lefedve. Ezt követően szűrje le és langyosan igay meg. Naponta egy-két csészével kell inni belőle, amít a hasmenés meg nem szűnik.
Ajánlott fogyasztás:
Reggel éhgyomorra
Azért a gyógynövényekkel is vigyázni kell,néha többet árthatsz vele mint gondolnád!Nehéz eltalálni a megfelelő hatóanyag mennyiséget.Nekem valami mocsári növény kockára vágott gyökerét ajánlották és kórházba kerültem miatta,majdnem megfulladtam,állítólag Mária Trében könyvéből való,sajnos a nevét már nem tudom.
Nekem a kórházban Meteospazmyl-t adtak,ez ugyan gyógyszer,de mellékhatások nélküli,szabadon vásárolható,és nem válnék meg tőle semilyen csodaszer miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!