Használt-e már valaki természetes alapú, shea vajas Berguna csukamájolajos krémet pikkelysömörre vagy Berguna homoktövises krémet ekcémára? Mik a vélemények, tapasztalatok?
Én már használtam Berguna csukamájolajos krémet, pikkelysömörre.
Nekem nagyon bevált, nem engedi kiszáradni a bőrömet a magas shea vaj tartalom miatt, főleg este használtam és majdnem az összes plakkom eltűnt.
Gondolom erről a krémről kérdezel:
Nekünk nagyon bevált. Én a Berguna csukamájolajosat használom pikkelysömörre és csak ajánlani tudom.
Sok mindennel próbálkoztam előtte ( tengeri sós fürdő , bioptron lámpa, mindenféle drága krémek)de nekem csak ez vált be. Még szteroidos krémet is írt fel az orvos ami nagyon gyorsan eltüntette a plakkokat csak miután már nem használtam k.b. kétszer annyi plakkom lett és csúnyábbak is volta ( amióta utána olvastam a negatív hatásoknak azóta nem is merem használni a szteroidos krémet)
Nem egyik napról a másikra hat hanem szép fokozatosan és tartósan tüntette el a prosit.
A fiamnak a Berguna homoktövises krémet vettem ami szintén nagyon szépen, teljesen tünetmentessé tette a gyereket.
Nekünk nagyon bevált a Berguna homoktövises krém.
Magamnak és a barátnőm lányának az ekcémájára használtuk és teljesen eltüntette, előtte sok krémet kipróbáltam de sajnos egyikse hatot.
Szerintem árban is jó a krém mivel elég kiadós és sokáig elég.
Nyáron érdemes hűtve tárolni.
Én innen vettem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!