Aki hisz abban, hogy a parlagfű gyógynövény, az hol juthat hozzá, ha nem akarja maga szedni?
Egyre többen mondják, hogy a parlagfű gyógynövény. Persze sosem hivatalos helyen mondják. Pedig biztosan meg lehetne laboratóriumban vizsgálni, hogy milyen hatása van. De ez a vizsgálat eddig elmaradt.
Szerintem biztosan nem ártanék vele, ha főznék magamnak parlagfű teát, és kipróbálnám. De magam szedni nem igazán szeretném. A környékünkön minden rétet lenyírnak.
Hogyan juthatnék parlagfűhöz?
Van, aki már kipróbálta? Mit tapasztalt?
Tehát csak saját szedéssel elérhető?
Van olyan növény, amivel könnyű összetéveszteni?
Milyen időszakban érdemes szedni?
Teának szárítással eltehető későbbre?
Szedd magad akció keretén belül adtak érte XY Ft száláért, valamikor.
Hova vitték utána??
Mi a bizonyíték hogy megsemmisítették, vagy az " avem... " rákgyógyszer alapanyaga netán?
Sajna 1 - 2 szálat láttam a kertünkbe, kitéptem. Szerintem nem ettől halnánk meg ha megkostólnánk...
Pl a pásztortáska teát mikor először ittam, tiszta " ergamm csepp ízt " éreztem neki..
Na szóval akkor az is miből van?
És horror áron árulják...
Hajlok affelé, hogy hasznos növény. Csak félrevezetnek, mint sok más dologban...
Nem tudom már melyik tv csatornát néztük ( tem ).
Ezt a hasznosságát nem mondta hogy Igen, ez jó. De el se vetette.
Talán szó szerint ezt mondta : Nincs alátámasztva a hatásossága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!