Pikkelysömörre használt már valaki psorifix terméket? érdekelne érdemes e kiprobálni
Én is kipróbáltam már minden létező csoda- és nem csodaszert, ittam iszonyú ízű, büdös leveket, de nekem az első szer ami használ, az a psorifix. Szerencsésnek mondhatom magam sorstársaim között, mert "csak" a talpamon és a sarkamon van a psori (bár rettenetes fájdalom, amikor bereped).
Nem is én vettem, hanem a férjem, aki semmiféle csodaszerben nem hisz. Még én akartam lebeszélni róla, hogy ne rendelje meg.
Senkit nem akarok becsapni, nem tudom, hogy a psorifix, vagy a purex (ez egy egy hónapos béltisztító kúra), vagy a kettő együtt használ (és teljesen véletlen, hogy a kettőt együtt kezdtem el), de látványosan javul a sarkam és a talpam. Pl. elmúlt az a vastag hámló és sokszor berepedező réteg a a sarkamon. Reggel és este kenem vékonyan és megvárom míg beszívja a bőr. Nekem ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!