Használt a fogszabályzó? Így utólag érdemes volt használnod?
Megérte-e? Naná!
Rozmárnak csúfoltak, istenem még mindig baromi ciki visszagondolni rá, a fiúknál se voltam népszerű anno, aztán 13 éves korom körül megkaptam az éjjel-nappali fogszabit és lássanak csodát, egyből felfigyeltek rám a fiúk is, szépek lettek a fogaim, nőtt az önbizalmam és többet nem is csúfoltak!:)
Hát nekem volt,bár nem értem minek,mert totál egyenesek voltak a fogaim.Viszont ahogy kinőttek a bölcsességek,ferdék lettek,szóval ennyi haszna volt...Felül ilyenek is maradtak,alul egy hete szedték ki az egyik bölcsemet,még mindig mozognak a fogaim hátra,mert fájnak.Kicsit mintha egyenesebb lenne az alsó első 4 már,de hát tuti nem fog kiegyenesedni.Így felnőttként meg fizetni kéne érte,de ilyen rossz fogakra tuti nem tennének fel szabályozót,szóval maradnak így.Illetve a fenti 4re koronázás vár,szóval azok egyenesek lesznek majd végül.
Ne képzeld azért,hogy annyira ferdék lennének :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!