Ilyen fogat csak fogszabályzóval lehetne helyreállítani?
Olyasmim van, mint 00:40-nél. :)
http://www.youtube.com/watch?v=_ba8xKcy9qc&list=PLEF7BEE669C..
Az egyik az jobban lenőtt, bár a másik sincs ennyire fent. A helyi fogorvos azt mondta, hogy ki kéne húzni azt ami "alatta" van, és akkor még lehet rá esély, hogy lenőjön a kellő helyre. De akkor úgy rés lenne. Azt sem tudom melyiket akarja kihúzatni, mer mindenhogy meg fog látszódni...
Ezt állandó fogszabályzó helyre tudná tenni? Vagy legalább javítana rajta? Ezt csak úgy kérdezem, mert állandóm tuti nem lesz... :) A mostani iskolámban nem biztosan én lennék a középpont, és tönkretennének. Senkinek sincs fogszabályzója, de biztos vagyok benne, hogy ezek az itteni senkik megdobálnának, szívatnának ha nekem lenne. 100%
Az éjszakai meg nem segítene, igaz?
Sajnos még jövőre is ebbe a suliba fogok járni, és csak 15 évesen megyek gimibe, de félek, hogy akkor már késő lesz.
Vélemény? :)
13/L (Hamarosan 14...)
Köszi a válaszokat! :)
Az nem is lenne nagy baj, ha csak csúfolnának... De van egy lány, aki csúnyácska és kikészítik. Kajával meg mindenfélével dobálják, volt már, hogy "véletlenül" leöntötték, folyton szívatják. Néha csak úgy poénból ütögetik. Csúnya dolgok folynak itt. Ezért biztosan nem akarok.
Egy nyár alatt esetleg nem rakná helyre? :)
És egyébként mennyibe kerülne ez a fogszabályzó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!