Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Üdv mindenkinek! Van itt...

Üdv mindenkinek! Van itt valaki aki meggyógyult az orvosok jelenlegi tudása szerinti gyógyíthatatlan betegségéből? ( Csodával határos módon. )

Figyelt kérdés
Kérem olyanok válaszoljanak akiknek van pozitiv tapasztalta akár alternatív módszerekkel kapcsolatban is.
2016. jan. 24. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Van amire a tudány MÉG nem tudja a választ. De az sem csoda, nem isten, nem a rezgések, nem a sor, csak nem tudjuk mitől van.

Az alternatív módszerek, azért alternatívak, mert nem működnek, kuruzslás, átverés.

2016. jan. 24. 20:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszolónak a választ, de szépen kérem olyanok válaszoljanak akiknek pozitiv tapasztalata van. Szkeptikusokat én is sokat ismerek már.
2016. jan. 24. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Volt egy basalioma nevű bőrrák kinövésem az arcomon, ami régen még ismeretlen volt ezért körömel lekaparták a kórházban. Majd az évek során a helyén sorvadni kezdett a szövet a leírásoknak megfelelően. Azt sem tudtam megijedjek-e vagy bízzak az eddig mindig sikeres öngyógyulásomban. Az utóbbit választottam egy kis rásegítéssel. Az interneten akadtam arra az infóra hogy a rák egy gomba és a jód valamint a szódabikarbóna gyógyítja. Először jóddal sikeresen és nyomtalanul leszárítottam a testemről minden ganús vagy gyanútlan rendellenességet (szemölcs, bőrrák gyanús kinövés, stb.). Majd az arcom is kentem vele, de a színezése miatt abbahagytam. De szódabikarbonátos vízzel áztattam a sorvadt helyet. Aztán jött a meglepetés, mert a sorvadás elkezdett visszafordulni. Mára alig látszik a helye. Talán véletlen az hogy évekig sorvadt, majd a szódabikarbonátos áztatás után meg már 1-2 hét alatt egyértelműen visszafordult? Biztos vagyok benne hogy nem véletlen.

---

Idegsérülésem is volt a talpamban. Az orvos baljósan beszélt róla, tudtam hogy az amputáció lehetőségére gondolt az elkövetkezőkben. Hát ettől már jobban megijedtem mert napról napra nőtt a zsibbadt rész térfogata. De aztán megint arra gondoltam, hogy nem engedhetem meg magamnak azt hogy fél lábú legyek és akkor oda a világjárás. Megint az internet volt segítségemre. Elém került a Milgamma nevű készítményről szóló infó. Egy 20 darabosat ki is próbáltam, gondoltam ha csodaszer lenne akkor rákgyógyszer áron árulnák. Persze a fent említett rákgyógyszer is szinte ingyen van a TESCO-ban. Egy hét múlva szinte teljesen elmúlt a zsibbadás. Ezért még vettem egy 20 darabos dobozzal. Mára nyoma sincs a rossz emléknek.

---

Azt tanácsolom másnak is mielőtt végrendeletet írna bármi betegsége miatt, hogy feküdjön le az ágyba, menjen le agykontrollos nevén alfába és az agya meg fogja adni a megfelelő tanácsot hogy mit tegyen. Például azt hogy az internetről megfelelő infóhoz jut. Csodának nem nevezném egyik esetet sem, inkább tudománynak. A sugár- és kemoterápiát meg óriási üzletnek.

2016. jan. 24. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
A varázslásra vagy kíváncsi nem a valóságra? :D
2016. jan. 24. 21:25
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hosszú választ a 3/3-as válaszolónak:)

A sugár és a kemóval kapcsolatos vélemény 100% igaz sajnos.

Gyerekkor óta tudott genetikainak mondott betegségem van amit le szeretnék győzni ezért várom a tapasztalatokat.

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt és aki még válaszlni fog!!

2016. jan. 24. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Szóval a tagadás fázisában vagy és keresed a megoldást egy genetikai betegségre.

A kemo nagy biznisz, de ez a sok agykontroll, meg anyámkínja nem az mi?

Mindig fáj amikor ilyen ostobaságokat olvasok.

2016. jan. 24. 21:36
 7/10 A kérdező kommentje:

"Mindig fáj amikor ilyen ostobaságokat olvasok."

Akkor mégis miért fecsérled a drága idődet az alternatív gyógyítás kategóriában??

2016. jan. 24. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Itt névtelenül nyugodtan leírhatod pontosan hogy milyen genetikai betegséged van. Mert akkor akadhat olyan válaszoló aki segít a továbblépésben.
2016. jan. 24. 21:52
 9/10 Salx Narval ***** válasza:
Nem halálos volt ugyan a betegségem csak a neurológusom szerint gyógyíthatatlan idegkárosodás amivel együtt kell élnem. A bal combom teljesen lezsibbadt a motoros idegrendszer szerencsére rendben volt. Ez olyan érzés mintha folyamatosan el lenne zsibbadva a láb, mindenkinek volt már ilyen gondolom a rossz tartástól, csak ez nem enyhül ha kimozogjuk. Megmondom őszintén nem tudom mi gyógyította meg mert kis túlzással még sz-art is kentem rá. Egy évig kínlódtam vele, a legbővebb nadrágomban is égett a lábam, közben kentem mindennel, masszíroztam, jegeltem, infráztam, gyógyfürdőket használtam. Hogy mi segített nem tudom, lehet, hogy az idő és a test öngyógyító ereje, minden esetre 1-év küszködés után 1 hét leforgása alatt teljesen elmúlt. Már 2-éve jól vagyok vele. Nem hinném, hogy ez csoda lett volna. Azt azért sajnálom, hogy nem figyeltem jobban, így nem tudom mi segített.
2016. jan. 26. 04:07
 10/10 Salx Narval ***** válasza:
Még csak annyit, hogy én mindenféle gyógymódban hiszek, elfogadom az orvost, a gyógyszert, a gyógyító füveket és egyes gyógyítókat is, stb, a hit gyógyító erejében is hiszek beleértve még a vallásos hitet is. Mindennek ellenére szkeptikus vagyok, a csodákban, csodaszerekben és a mindent gyógyító találmányokban nem hiszek, legalábbis addig nem amíg ki nem próbáltam, meg nem győződtem a hatásukról.
2016. jan. 26. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!