Üdv mindenkinek! Van itt valaki aki meggyógyult az orvosok jelenlegi tudása szerinti gyógyíthatatlan betegségéből? ( Csodával határos módon. )
Van amire a tudány MÉG nem tudja a választ. De az sem csoda, nem isten, nem a rezgések, nem a sor, csak nem tudjuk mitől van.
Az alternatív módszerek, azért alternatívak, mert nem működnek, kuruzslás, átverés.
Volt egy basalioma nevű bőrrák kinövésem az arcomon, ami régen még ismeretlen volt ezért körömel lekaparták a kórházban. Majd az évek során a helyén sorvadni kezdett a szövet a leírásoknak megfelelően. Azt sem tudtam megijedjek-e vagy bízzak az eddig mindig sikeres öngyógyulásomban. Az utóbbit választottam egy kis rásegítéssel. Az interneten akadtam arra az infóra hogy a rák egy gomba és a jód valamint a szódabikarbóna gyógyítja. Először jóddal sikeresen és nyomtalanul leszárítottam a testemről minden ganús vagy gyanútlan rendellenességet (szemölcs, bőrrák gyanús kinövés, stb.). Majd az arcom is kentem vele, de a színezése miatt abbahagytam. De szódabikarbonátos vízzel áztattam a sorvadt helyet. Aztán jött a meglepetés, mert a sorvadás elkezdett visszafordulni. Mára alig látszik a helye. Talán véletlen az hogy évekig sorvadt, majd a szódabikarbonátos áztatás után meg már 1-2 hét alatt egyértelműen visszafordult? Biztos vagyok benne hogy nem véletlen.
---
Idegsérülésem is volt a talpamban. Az orvos baljósan beszélt róla, tudtam hogy az amputáció lehetőségére gondolt az elkövetkezőkben. Hát ettől már jobban megijedtem mert napról napra nőtt a zsibbadt rész térfogata. De aztán megint arra gondoltam, hogy nem engedhetem meg magamnak azt hogy fél lábú legyek és akkor oda a világjárás. Megint az internet volt segítségemre. Elém került a Milgamma nevű készítményről szóló infó. Egy 20 darabosat ki is próbáltam, gondoltam ha csodaszer lenne akkor rákgyógyszer áron árulnák. Persze a fent említett rákgyógyszer is szinte ingyen van a TESCO-ban. Egy hét múlva szinte teljesen elmúlt a zsibbadás. Ezért még vettem egy 20 darabos dobozzal. Mára nyoma sincs a rossz emléknek.
---
Azt tanácsolom másnak is mielőtt végrendeletet írna bármi betegsége miatt, hogy feküdjön le az ágyba, menjen le agykontrollos nevén alfába és az agya meg fogja adni a megfelelő tanácsot hogy mit tegyen. Például azt hogy az internetről megfelelő infóhoz jut. Csodának nem nevezném egyik esetet sem, inkább tudománynak. A sugár- és kemoterápiát meg óriási üzletnek.
Köszönöm szépen a hosszú választ a 3/3-as válaszolónak:)
A sugár és a kemóval kapcsolatos vélemény 100% igaz sajnos.
Gyerekkor óta tudott genetikainak mondott betegségem van amit le szeretnék győzni ezért várom a tapasztalatokat.
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt és aki még válaszlni fog!!
Szóval a tagadás fázisában vagy és keresed a megoldást egy genetikai betegségre.
A kemo nagy biznisz, de ez a sok agykontroll, meg anyámkínja nem az mi?
Mindig fáj amikor ilyen ostobaságokat olvasok.
"Mindig fáj amikor ilyen ostobaságokat olvasok."
Akkor mégis miért fecsérled a drága idődet az alternatív gyógyítás kategóriában??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!