Meddőségi kezelés kapcsán tudtok ajánlani bármilyen alternatív terápiát? 2 sikertelen lombik után
Mit állapítottak meg a "meddőség" okaként? Enélkül nehéz alternatív* terápiát javasolni.
(*A szót fordított értelemben használják, alter-natív: más-természet, tehát más, mint a természet. Vagyis alter-natív kb. minden, amit a kórházakban csinálnak, a természetgyógyászat viszont nem az.)
Nem tudom. Sok minden, de valójában semmi konklúzió.
Átjárható petevezetékek.
Mioma, endometriozis nincs.
Tsh, női hormonok ok.
Immunológia: kicsit erősebben blokkolok mindent (partner savót, idegen savókat, de NK normál.
Haematológia: magasabb trombózis hajlam az átlagnál, ezért heparint is kaptam.
Eddig minden vizsgált hónapban van peteérésem, kb. 10 db progeszteron vizsgálatot csináltattam eddig, a 21. napon mindig 60-89 közti érték.
Normális hormonértékek egy kivétellel, magasabb fsh 12 és 18 között, ami miatt kevésbé stimulálhatóak a petefészkek, max. 3 pete érik meg sok hormonnal.
Férfi oldal sperma szám és minőség rendben.
Punctio megtörténik, megért a petesejt, megtermékenyült, osztódik, szép/ek/, szabályos/ak/ nem maradnak velünk.
Előző házasságból egy egészséges fiú 15 éves.
Minden érdekel, minden.
Szia! egy ismerősömnek ez az akupunktúra segített, tekerj az oldal aljára, aztán olvasgasd a GYIK-et, böngész át az egészet. Ezen felül még Gyuri bácsi teái segítettek sokakat babához, sok sikert nektek! :)
Akadály lehet az inzulin rezisztencia, ez orvosi módszerekkel kimutatható.
Pszichés gátlás is gyakran előfordul, érdemes ezzel is foglalkozni (saját magzati kor, vagy a megszületéssel kapcsolatos traumák, stb.)
Köszönöm szépen a válaszodat.
IR nincs.
Az pszichés oldással kapcsolatban van esetleg valamilyen megbízható ajánlatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!