Mi történik a Rejki beavatáson?
O,K, Bocsi, bár szerintem ez is használható, hogy legalább tudd, hogy milyen tanfolyamra mész.
Barátnőm járt, neki nem sok változást hozott, sőt, mondhatnám, hogy semmit, negativ következmény viszont nem volt.
Elég szégyen, hogy még a szót se tudod helyesen leírni.
A google se írja j-vel a Reikit.
Nekem nagyon sokat segít a Reiki, mindkét beavatást megkaptam, ennek már kb. 6 éve.
Negatív következménye nem lehet, hiszen ezzel nem lehet ártani.
Ne haragudj, ha megbántottalak, igazad van, nem ez volt a kérdésed.
Szóval, az I. szint után közvetlenül általában testi tisztulási tünetek jelentkeznek (én konkrétan a beavatás utáni éjjelen arra ébredtem, hogy úgy leizzadtam, mint még soha életemben, majd másnap ment a hasam).
A II.es szint inkább lelki tisztulási tünetekkel jár, de ez gondolom egyénenként változó.
Én a II-es beavatás után ahogy mentem haza a villamoson, az ÖSSZES ember energiamezejét tisztán láttam magam körül.
Hihetetlenül meseszerű, csodás élmény volt, ez azóta sem ismétlődött meg.
Nagyon jó dolognak tartom a Reikit, ez nem is igazán kezelési mód, hanem életforma, az ember ezzel együtt él minden egyes nap és tényleg úgy van, ahogy azt mondjuk, hogy minden úgy történik, ahogy az a lehető legjobb számunkra.
Ezt nap, mint nap tapasztalom.
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!