Pánikbeteg vagyok. Aki már volt és kigyógyult belőle hogy csinálta?
Figyelt kérdés
16 évesen lettem pánikbeteg.Egyszerűen nem bírom már tovább.Pszichológushoz is jártam.Gyógyszert is írt fel.Egy ideig jól voltam most lassan 3 hónapja megint előjött.Nagyon nehezen megyek ki az utcára.Ha lehet inkább itthon maradok.Amikor előjön szúr a mellkasom hányingerem van biztonságos helyre kell mennem abban a pillanatban.Bármilyen megoldás érdekel kivéve a gyógyszeres kezelés.Kérlek segítsetek.18/L2013. szept. 25. 19:20
11/11 anonim válasza:
"Minden út Rómába vezet", vagyis számomra ez azt jelenti, hogy:Istené minden dicsőség.Tőle kapjuk a tudást is, hogy haladhassunk Felé. Az Úrba vetett HIT pedig a legrövidebb ÚT ami Hozzá vezet.
Az ellazulás nagyon jó, de a meditáció (kiüresedés a gondolatoktól) mégjobb.A gyógynövények alkalmazása (citromfű tea) nagyon jó.
Nálam kb. 20 éve alakult ki kegyelemből a tünetmentesség és azóta is tart, amit hálás szívvel köszönök Istennek. Aki pánikbeteg volt, ill. most is az ,tudja milyen nehéz is elviselni ezt a betegséget/is/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!