Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Pánikbeteg vagyok. Aki már...

Pánikbeteg vagyok. Aki már volt és kigyógyult belőle hogy csinálta?

Figyelt kérdés
16 évesen lettem pánikbeteg.Egyszerűen nem bírom már tovább.Pszichológushoz is jártam.Gyógyszert is írt fel.Egy ideig jól voltam most lassan 3 hónapja megint előjött.Nagyon nehezen megyek ki az utcára.Ha lehet inkább itthon maradok.Amikor előjön szúr a mellkasom hányingerem van biztonságos helyre kell mennem abban a pillanatban.Bármilyen megoldás érdekel kivéve a gyógyszeres kezelés.Kérlek segítsetek.18/L

2013. szept. 25. 19:20
1 2
 11/11 anonim válasza:

"Minden út Rómába vezet", vagyis számomra ez azt jelenti, hogy:Istené minden dicsőség.Tőle kapjuk a tudást is, hogy haladhassunk Felé. Az Úrba vetett HIT pedig a legrövidebb ÚT ami Hozzá vezet.

Az ellazulás nagyon jó, de a meditáció (kiüresedés a gondolatoktól) mégjobb.A gyógynövények alkalmazása (citromfű tea) nagyon jó.

Nálam kb. 20 éve alakult ki kegyelemből a tünetmentesség és azóta is tart, amit hálás szívvel köszönök Istennek. Aki pánikbeteg volt, ill. most is az ,tudja milyen nehéz is elviselni ezt a betegséget/is/.

2013. nov. 14. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!