Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Arthrosis? Kigyógyult belőle...

Arthrosis? Kigyógyult belőle valaki?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Az arthrosis ízületi kopást jelent. Abból kigyógyulni nem lehet. Meg lehet előzni, vagy legalábbis tenni ellene (mindenkit utolér, aki elég sokáig életben marad), meg lehet állítani a romlását, lehet segíteni a következményein, de kigyógyulni nem lehet.
2010. márc. 21. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem ér mindenkit utol, aki sokáig él, ezt azért nem jelenteném ki. Bármely életkorban jelentkezhet, ami a kor kor előrehaladtálval rosszabodik. Megfelelő táplálkozással (vitaminok, ásványianyagok!!!) és tornával sokat lehet segíteni az artrózisos tüneteken. Amit tudok még Neked ajánlani, az a tarajos zöldkagyló kivonata. Ez a kagylófaj valahol az új-zélandi szigetvilágban őshonos, és az ott élő emeberek nem ismerik ezt a fajta betegséget. Hogy miért? Ez a kagyló roppant sok glükozamint tartalmaz, ami a porcképződéshez szükséges. Anyukám előrehaladott artrózisos beteg, valamint komoly izületi gyulladásokkal is küzd. A sok fájdalomcsillapítótól gyomorfekélye lett, a mája is alig bírja a sok gyógyszert. Véletlenül fedeztük fel ezt a tálálékkiegészítőt, és nagyon sokat segített. Meg nem gyógyította, de jelentősen lecsökkent a fájdalomcsillapításra szedett komoly gyógyszerek száma. Jobbulást.
2010. márc. 22. 21:41
 3/6 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a választ

nekemis anyukámnak van ilyen baja segiteni szeretnék rajta azért kérdeztem

ilyen zöld kagyló kivonatot hol lehet kapni? gyógyszertárban?

2010. márc. 24. 15:30
 4/6 anonim válasza:
Szia! Én azt olvastam, hogy a Noni nevű készítmény fájdalomcsillapító hatása eléri a morfium 70%-át. Emellett valószínűnek tartom, hogy javíthatna is édesanyád állapotán. Ajánlom továbbá a Moksa Elixír nevű készítményt, és a búzafűlevet. Üdv
2010. márc. 27. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, a Noni segiti a kulombozo izileti betegsegben szenvedoket, a COX2 enzimet gatolja, gyulladas csokkento hatasa van. Anyukam is ebben a betegsegben szenved, nem szed semmifele gyogyszert amiota a nonit issza, nincsenek fajdalmai, igaz mar nagyon elorehaladott a betegsege, meggyogyulni nem fog de legalabb nincsenek fajdalmai, szerintem ezt a fajdalommentesseget a noninak koszomheti, egyeb kezelest nem kap
2010. márc. 31. 09:46
 6/6 anonim válasza:
Ajánlom az okinawai korall kapszulát és a Zyflamend gyulladáscsökkentő Cox2 gátló természetes anyagú kapszulát.
2010. máj. 2. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!