Csicsikusz kérdése:
Mit gondoltok, a közeli jövőben (2015-2030 közti időszakban) fel fogják találni az örök élet, fiatalság forrását?
Figyelt kérdés
ugy értem valami uj gyógyszert , orvosságot találnak ki amivel megálithatják az öregedést vagy vissza fordithatják. fiatal vok és sokan hülyének is tarthattok ezért de én azt is tervezgetem h ha véletlenül meghalok akkor vigyék a hullámat az északi sarkra és temessék el a jég alá h amikor majd modernebb lesz a technika felélesszenek majd :/2013. aug. 12. 00:50
11/12 anonim válasza:
Ha feltalálják akkor tuti nem mi kapunk belőle. Csakis a Rockefeller félék kapnak, meg a többi világi vezető. Neki aztán nem érdekük, hogy te sokáig vagy örökké élj. Ennek a bolygónak túl sok ez a 7 milliárd haldokló is. A Föld lakosságát 500 millió alatt kellene tartani, ez bele is van vésve egy határkőbe valahol amerikában. Senki nem tudja mikor és kik építették.
12/12 WAR Team válasza:
2020 van jelenleg, egészen pontosan 6 napja lett 2020 és még sem örökélet sem fatalság forrása nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!