Gerincferdülés. Valaki tud szolgálni jó tanáccsal? :S
Ne higgy nekik, ha műtéttel fenyegetnek. Nekem 38 fokos, és nem műthetnek, mert 40 fok a határ, pedig én akarnám.
Szorgosan járj úszni, tornázz! Javulni fog, de nem egyik napról a másikra.
Az úszás tényleg nagyon jó. Nekem 20 fokos a gerincferdülésem, amíg úsztam, sokkal jobb volt a hátam, aztán abbahagytam, mert alig volt rá időm. Érzem is a hatását, nem mondom, hogy kimondottan fájna a hátam, de érzem, hogy nem a legjobb, nem valami rugalmas, néha-néha itt-ott sajog. Úgyhogy valószínűleg folytatom az úszást, neked is ezt ajánlom. (főleg a hátúszást, az nagyon jó)
19/L
Én tudok valakit ajánlani,de ő Szlovákián-Pozsonyban lakik :) Csontkovácsol és maszíroz.
Amugy egy 17 éves gimnazista lány vagyok. Egy évvel ezelőtt az orvosok megállapították, hogy 26 fokos hátgerincferdülésem van. Ennek köszönhetően az egyik lábam rövidebb volt, mint a másik és még rengeteg egészségügyi problémával küszködtem emiatt. Rögtön megkaptam a korzetet a hátamra és talpbetétet a cipőmbe.
Az orvosok nem bíztattak, azt mondták,hogy nincs remény,mert ez csak rosszabb lehet. Azt állították,hogy ha napi 12-16 órát hordom a korzetet és napi 45-60 percet tornázok TALÁN nem lesz rosszabb,de az,hogy valaha is meggyógyulok nem szerepelt a lehetőségek között. Igaz el voltam keseredve,de becsületesen hordtam a korzetet (ami nagyon kényelmetlen!!) de így is őrületesen fájt a hátam minden egyes nap.Aztán egy véletlen csoda folytán találkoztam ezzel az emberrel , aki megváltoztatta az életemet .és megtanított arra, hogy más szemmel nézzem a világot. Rájöttem, hogy minden betegségből meg lehet gyógyulni,csak erről nagyon kevesen tudnak. Mindössze 3 hónap kellett hozzá, hogy meggyógyuljak. Ma már egyenesebb a hátam, mint valaha. Soha nem éreztem magam ilyen jól! A korzetet már nem hordom és a talpbetétemre sincs szükség. Ugy gondolom velem csoda történt..ezért írtam le a történetemet..én az orvosokban nem igazán bízok..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!