Csontkovács tud segíteni gerincferdülés esetén?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 15:38
1/6 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom, viszont a gyógytorna mindenképpen.
Vannak nagyon klassz gyógytornák, vízben vagy akár "szárazföldön"
Egy éven belül elmúlik a gerincferdülésed rendszeres tornával :)
2/6 A kérdező kommentje:
Tudnál esetleg javasolni gyakorlatsort vagy mindenképpen szakember és egyénre szabott gyakorlatok kellenek hozzá?
2009. szept. 26. 13:17
3/6 anonim válasza:
Igen ,de ne várdd a csodát a csontkovácstól ,mert ő csak rendbe teszi a hátadat ,viszont utána neked kell jól tartanod és figyelni arra ,hogy kihúzd magadat.:)Tanácsolom ,hogy járj valamilyen gyógytornára ,nagyon hasznos tud lenni:)
4/6 anonim válasza:
szia elmondom neked hogy a csontkovács 100%-ban tud segiteni gerinc ferdülés esetén, ugyanis nem csak a hátadat teszi rendbe hanem az elmozdult csipő izületet ugyanis a gerinc oszlop mindig merőlegesen áll a csipőre ha a csipő elmozdul követi a gerinc oszlop, igy alakul ki a gerinc ferdülés.Magamat nem javasolhatom a szabályok szerint de ha érdekel keress meg, az email cimemen.Tudok segiteni.
5/6 anonim válasza:
Nekem is az van...fél éves úszást írt ki az ortopédus..de semmi bajom sincs vele...igazából nem észleltem helytelen testartás sem pedig egyéb fájdalmakat.Azt szeretném megkérdezni h mindenképp tegyek ellene valamit??Leht h aztán még most semmi bajom nincs de később lehet nem tudom...írjatok már rá válaszokat lécci.
6/6 anonim válasza:
Nekem is gerinc ferdulesem van, es elofordulhat h ez all a pulzáló fülzúgásom hattereben is. Egy alkalommal voltam ezidaig csontkovacsnal. Mostantol hetente tervezem menni. Viszont 'csontkovács' helyett most manual terapiara, terapeutorhoz megyek. Picit fura volt elso alkalommal h a szellemek letezeserol, meg energiarol, meg aurarol papolt, viszont a hatamra meg a testtartasomra nem forditott tulzott figyelmet. Viszont kiropogratott, az jo volt. Egyenlore meg nem valtozott a gorbesegem, ee majd beszamolok a fejlemenyekrol. Lehet a gyogytorna sem rossz otlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!