Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » MI a véleményed a vízeletteráp...

MI a véleményed a vízeletterápiáról?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 12:31
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Fujjogtok bmeg azt semmi lövésetek nincs a témáról. TAPASZTALATBÓL mondom h segít, elég csúnya pattanásos volt az arcbőröm, de már pár nap után is segített ha zuhi közben bekenegettem. Undorító lehet, nekem sem ment csak úgy nyilván nagy akaraterő kell, de rajtahagyom 5-6 percre aztán lemosom szappannal. És???

Honnan tudod hogy hány patkány és hány kórokozó esik bele például egy konzervgyárban az üstbe, ahol több száz liter gyümölcsöt dunsztolnak?? Ki veszi észre ha bármilyen állat vagy féreg beleesik az üstbe????? Senki. Ebbe gondoljatok bele, aztán mindjárt más a helyzet.

2009. nov. 2. 15:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem elég pattanásos az arcom és végső elkeseredésemben már gondoltam erre is... egyedül azt tart vissza, hogy utána milyen szaga lesz a fejemnek???
2009. nov. 12. 00:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki esténként, amikor már nem mész sehova, aztán írj itt, hogy segített- e ?
2009. nov. 12. 09:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Az emberi butaságnak nincs határa! Olyan dologról írtok undorodó véleményt, amiről fogalmatok sincs! Inkább nézzetek utána, van róla könyv, amiből mindent megtudhattok.

Te pedig ha már bekened az arcod, akkor miért mosod le szappannal? Hagyd rajta pakolásként! Amikor egyedül alszol, akkor egész éjszakára maradhat. Kozmetikus vagyok, ránctalanításra is alkalmazzuk. Csodát művel! A Tied, ne idegenkedj tőle!

2009. nov. 16. 16:24
 15/18 anonim ***** válasza:

Tényleg nem kötözködni akarok, de háromféle felhasználásról hallottam: 1. - egy csepp a nyelv alá, 2.- a kozmetikus pakolásként alkalmazza, 3.- Medveczky Ilona a kezét ezzel ápolja.

Mi a jó ebben, mi a hatásmechanizmusa, mi ellen jó ?

2009. nov. 22. 11:48
 16/18 anonim ***** válasza:
25%

Az orális szextől hányan ódzkodnak.

Ott is van vizelet még ha csak nyomokban meg még más is és ráadásul másé. Felfogás kérdése. Magánügy, nem kell kérdezni és nem kapsz nem tetsző válaszokat

2009. dec. 28. 16:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Csak szólok, hogy a kérdező nem is írt kommentet.....

2009. dec. 29. 00:06
 18/18 IronMan84 válasza:

A vizeletterápiát shivambu-nak hívják és az ősi indiai és kínai orvoslás része. Nagy múltra visszatekintő alternatív gyógymód, amelyet a buddhista és hindu vallásúak rendszeresen alkalmaznak (elsősorban Ázsia országaiban elterjedt). A saját vizelet alkalmazásához (ivás, kenegetés) szigorú szabályokat kell betartani, hogy a terápia hasznos legyen annak érdekében nagyon szigorú diétát kell betartani. Ha nem tudják betartani ezeket a szabályokat, akkor még mindig ott van a tehenek által megszentelt víz, vagyis a tehénpisi. A tehénpisit szintén kiválóan lehet alkalmazni vizeletterápia céljára.

Gyógyítóvizelet

[link]

2015. márc. 8. 09:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!