Kolon-hidroterápia előtt, előtte való nap ESTE 18 órakor meg kell inni 2 evőkanálnyi MgSo4-t vízben feloldva, de nem lesz az kései időpont? Nem inkább reggel kellene bevenni? (Azután sok vizet kell inni.)
Figyelt kérdés
Ha este lenne elfogyasztva, azután egész este hasmenés? Vagy még másnap délelőtt is?
Tapasztalataitok?
ma 09:36
2/4 A kérdező kommentje:
Ha este lenne elfogyasztva, azután egész este hasmenés? Vagy még másnap délelőtt is?
ma 10:23
3/4 anonim válasza:
Mindenkinél máshogy hat. Meg eleve inni kell rá. Aki nem iszik, annak lehet, hogy szinte semmi hatása nem lesz.
De miért nem ott kérdezed meg, ahova mész? Biztosan nem véletlenül mondták, hogy mit és mikor kell bevenni.
4/4 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, de erre nem kaptam választ, aztán még annyi kérdést tettem fel, hogy erre a számomra fontos kérdésre sajnos elfelejtettem visszatérni.
ma 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!