Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Szedett valaki kókuszolajat,...

Szedett valaki kókuszolajat, vagy egyik rokonja, mik a tapasztalatok, vannak jó hatásai ?

Figyelt kérdés
febr. 3. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, mi több félét is kipróbáltunk régebben, mert akkoriban azt olvastuk sok helyen, hogy nagyon jó, de a valóság az volt, hogy mind nagyon rossz hatású volt az összes családtagomra. Pl nem szoktunk pattanásosak lenni, de attól igen. Kis mennyiségtől is.

Ha az arcbőrön ilyet okoz, miket okozhat az erekben? Nekem még más bőrbigyót is okozott, csak nem jut eszembe a neve.

Senkinek nem ajánlom a kókuszolaj használatát.

Ide be a keresőbe: "kókuszolaj méreg".

febr. 3. 22:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Én használom es használni is fogom. A google kereső nem megbízható, mert cenzurálnak minden bevált homeopátiás szert, hogy vedd a big pharma gyógyszereit.
febr. 4. 00:58
 3/6 A kérdező kommentje:
A googlen csak az oltások magasztalása található, meg hogy ami jó homeopátiás szer, arra nincs bizonyíték stb
febr. 4. 01:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Te kérdezted, én pedig megírtam a tapasztalatainkat. Azt a cikket pedig jóval azután találtam, hogy a saját tapasztalataink már megvoltak.

Nem csak a Google keresőmotor létezik...

Tele van a net azzal, hogy milyen jó a kókuszolaj, de mint leirtam, nekünk - és nem 1 emberről van szó - kifejezetten ártalmas volt.

És ez nem a netről származó infó, hanem saját tapasztalat.

Nem írtam, hogy ne használd.

Mi rengeteg természetes gyógymódot használunk.

febr. 4. 05:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez az én kérdésem évekkel ezelőttről:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__allergiak__8527925-..

Te magad is olvashatod.

febr. 4. 05:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kellene szedni. A magyarok elég zsírosak, felesleges ezzel telepumpálni magunkat.
febr. 4. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!