Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » MI a véleményed a vízeletteráp...

MI a véleményed a vízeletterápiáról?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 12:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem az se normális, aki kitalálta, de az se aki csinálja.

Gondolj bele, a vizelettel a méreganyagok távoznak, abba mi lehet a jó??

Gusztustalannak és elmebajnak tartom.

2009. szept. 19. 12:36
 2/18 anonim ***** válasza:
20%
aki kitalálta, az még normális is lehet, van humorérzéke, aztán elterjesztette, hogy ez raj dolog. aki viszont csinálja, na az a debil. :)
2009. szept. 19. 19:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mire használják ezt a " terápiát " ? Azt olvastam, hogy Madonna lábgomba ellen védekezik ezzel, minden zuhanyozás alatt lepisili a lábfejét, mert ettől nem gombás. Lehet, hogy az egész nagy baromság, mert azt is írták benne, hogy Sandra Bullock aranyérkenőccsel keni az arcát. Valami olyasmi volt ez a cikk, hogy a sztárok szépségtrükkjei. Szóval nem éppen tudományos szaklap volt.
2009. szept. 19. 22:01
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
A szervezet méreganyagokat ürít ki a széklettel és a vizelettel, szaguk is okkal van ezeknek. Az ember szervezete vagy az állat, de még a növény is bölcsen felhasznál mindent a természet törvényei szerint amit tud és ami szükséges. Amitől természetes módon megszabadul annak oka van, ezért van a kiválasztórendszerünk (vese, belek stb.)
2009. szept. 20. 05:12
 5/18 anonim ***** válasza:
17%
nem lehetséges az,hogy ez az egész "kínai orvoslás",csak egy biznisz és semmi valóság alapja nincs?
2009. szept. 20. 14:22
 6/18 anonim ***** válasza:
35%
bocs elkú....rtam. kérdést akartam kiírni. (utolsó)
2009. szept. 20. 14:23
 7/18 anonim ***** válasza:
48%

Én egyszer kipróbáltam (Feldmár András könyvének hatására), de csak 1x ittam belőle,mert elég szörnyű... :S 16 éves voltam, azóta eltelt egy évtized...

Amúgy szerintem ettől nem debil egy ember, hiszen a sajátod... (Már látom is a felmerülő kérdéseket: a kaka is a sajátom, na de azért az mégis más.. :)

2009. szept. 22. 13:02
 8/18 anonim ***** válasza:
36%
a pisi max a szemölcsöt viszi le, öreganyám szerint, de semmi msát :D
2009. szept. 22. 15:31
 9/18 anonim ***** válasza:
71%

Sziasztok!

Én fantasztikus dolognak tartom a vizeletterápiát.Sajnos olyan dolgokról fújjogtok, amiről fogalmatok sincs. A terápia működik. Gondoljatok bele, hogy egy csepp vizelet tartalmaz minden információt a szervezetről. Nem véletlen, hogy ez az egyik vizsgálati módszer. Nagyon sok mindent meg lehet tudni belőle. Tartalmazza az összes rejtett betegséget is, amivel az immunrendszernek fel kell venni a harcot. Teljesen steril és a sajátunk. Mindig "kéznél" van. A kúra lényege röviden az, hogy mivel visszakerül a szervezetbe, az immunrendszer felismeri a problémát és azonnal elkezdi a betegség elleni szérumot termelni. Ezt öngyógyításnak nevezzük, épp úgy, mint amikor elvágjuk az ujjunkat.Ugye "magától" begyógyul.

Nem kell mindig mindenre gyógyszer! Próbáljatok utánanézni a szakirodalomnak. Van egy néhány nagyon érdekes tanulmány.

Folytatjuk.

2009. szept. 25. 17:33
 10/18 anonim ***** válasza:
igen, itt sokan félre értik. nem meginni kell, csak egyetlen csepp a nyelv alá. bár én még sose próbáltam.
2009. okt. 5. 10:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!