Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Meddig tart a kamaszkor?...

Meddig tart a kamaszkor? Fontos (tovább belül)

Figyelt kérdés
Én 17/F vagyok,és még mindig zsiros,pattanásos a bőröm,nem kellet volna már elmulnia????
2009. szept. 6. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát nekem a bőrőm kamaszkora 20 évesen kezdődött és 25 éves koromra rendeződőtt. Jó nem volt csúnya, de akkor voltam pattanásos. Szóval ez teljesen egyénfüggő.

Az Avontól a clearskin termékek, arclemosó, tonik nagyon sokat segítettek, tényleg lehúzták a pattijaimat, mai napig ezt használom ha esetleg kijön a szotyitól vagy akármitől, melegtől.

27/N

2009. szept. 6. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
El kell hogy keserítselek.sajnos a fiúk eleve később érnek,így ez a folyamat elhúzódik 23-25éves korodig is.ami fontos hogy ápold és ne nyomkodd koszos kézzel. Olyan sok fiút látok kráteres,meg már már kelés méretű gyulladt patikkal az arcán :(
2009. szept. 6. 12:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem sem a pattanásokal van annyira nagy gondom hanem hogy zsiros böröm van és bármit teszek ellene pl avon meg hasonlo patikai dolgokat is probáltam nem használt,de ha valami jot név szerint tudtok ajánlani az jo lenne
2009. szept. 6. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
A legnagyobb baki amit minden kamasz elkövet ,hogy különböző szárító krémekkel kenegeti az arcát, meg alkoholos és egyéb lemosókkal mosogatja naponta 3x. Ezzel pont az ellenkező hatást éritek el, hiszen az arcbőrön a receptorok azt érzékelik ,hogy nincs faggyú ( zsír) és még inkább termelik a cuccot. Tehát rendszeresen esténként egyszer normálisan átmosni az arcod és kész, ehhez nem kell szer elég szappanos víz is. Vagy pl a rossmanban kapható ilyen fehér tubusos arclemosó tej. Az nem is szárítja a bőröd ,de letisztítja.
2009. szept. 6. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!