Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi lehet az oka, és hogyan...

Mi lehet az oka, és hogyan szabaduljak meg tőle?

Figyelt kérdés
19F vagyok, és 15 éves koromban felfedezték, hogy nagy a vérnyomásom. Az okot nem tudják, de nagy a valószinűsége, hogy örököltem a szüleimtől. Mielőtt felfedezték volna, rendszeresen végeztem testedzéseket, tabletták és ilyen olyan ehhez hasonló hülyeségek nélkül. Én ezt nagyon szeretném folytatni, de sajnos az orvosok megtiltották. Hogyan szabadulhatnék meg a magas vérnyomástól, vagy legalább folytathatnám az edzést? Napi 60 fekvőtámasz tényleg ennyire káros lenne? Amúgy azóta is gyógyszeres kezelésem van...
2009. aug. 29. 01:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Az Ökonet rendszereben van egy olyan fajta készítmény ami helyre teszi a vérnyomást. Igaz nem olcsó,de nagyon jó. Ha nem ismered ezt a rendszert akkor kérdez meg valakit, mert eléggé elterjedt egy magyar cégről van szó, magyar termékekkel. Ennek a készítménynek az a neve , hogy Noni.
2009. aug. 29. 16:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, olvastam a Noniról, sajnos nem engedhetem meg magamnak:( tudom, hogy az első az egészségem, de nincs pénzem rá...
2009. aug. 29. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!