Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogyan szabaduljak meg tőle?
Haveri társaságban az egyik fiútól kaptam egy ékszert. Megmondtam neki, hogy nem fogadom el,de mégis eljuttatta hozzám. Számtalanszor a tudomására hoztam, hogy nem lesz közöttünk semmi sem. Ilyenkor azt mondja, hogy nem vagyok az esete, nem akar tőlem semmit, de szerintem ez nem igaz.
(nemesfémet meg ugye csak úgy nem ajándékoz az ember)
Nem tudom, hogy mit csináljak az ékszerrel. (és különben is, ilyen ajándékot csak hozzám érzelmileg közelállótól fogadnék el -pl.:rokon, szerelmem)
Legszívesebben visszaadnám, de az nagyon bunkó dolog lenne. Így viszont azt hiheti, hogy van nálam esélye. Ez pedig nem igaz.
Haver kategóriában van (nem leszünk barátok, azt már eljátszotta, mert nagyon csúnyán megalázott mások előtt), nincs közös témánk, párbeszédünk is nagyon erőltetett.
nagyanyám azt mondta, egy hölgy ékszert és bundát bármikor bárkitől elfogadhat, az nem kötelezi semmire :)
én ennek ellenére, ha így áll a dolog visszaküldeném postán a címére. főleg, ha megalázott, nehogy már Te finomkodj vele...
29/N
Köszi a válaszokat.
Én is a postában gondolkodtam, de tartok tőle, hogy visszaküldi vagy hogy személyesen hozza el.
Vagy!
Elmentek együtt valahova persze nagy baráti társasággal együtt, és megmondani, hogy ők a barátaim és Te pedig nem vagy az, és visszaadni az ékszert, majd faképnélhagyni, nekem ez már bejött:P
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!