Végzem a tibeti ritusokat minden nap, meg csak 2hete, de nem birom, szarul vagyok. Hogy lehet?
Figyelt kérdés
Azt mondtak, jotekony hatassal van az emberre, erre en faradt vagyok tole, faj minden izuletem, a nyirokcsomok, pattanasos lette, huvelygyulladasom lett.abbahagyjam?2009. júl. 12. 09:31
11/13 anonim válasza:
Nem kulonlegesek ezek a tunetek, hiszen az egesz eljaras lenyege a meregtelenetes. Csinald tovabb, es ne nyavajogj, az egesz csak az egod nyalogatasa. Ha ugy erzed nem birod, akkor ne csinald de ne csinalj belole kozvelemenykutatast. Donts ahogy szamodra helyes, es vallald a feleloseget. A felhalmozott sok sz..nak tavoznia kell, es tudhatnad ha energetikaval foglalkozol, vagy ha egy ilyenbe kezdtel, akkor adj magadnak (a test)-idot. 30 ev energiainak kell tisztulasi ido. :)) Good luck!
12/13 anonim válasza:
1. A tibeti rítusoknak csak jó hatása lehet.
2. Ha mégsem, akkor lásd az első pontot.
13/13 anonim válasza:
Magyar! Igyál pálinkát, közben vágj disznót! Ne ilyen baromságokat csinálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!