Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit tehetnék? NAGYON szarul...

Mit tehetnék? NAGYON szarul vagyok.! Pls.

Figyelt kérdés

Tegnap azthittem napszúrás mert nemvoltam bekenve viszont nem égtem le.

Éjszaka hidegrázás-hőguta váltogatta egymást.

Ma görcsösen fáj a fejem kb 20percenkétn jön rám,panadol,algopirin nem segit, sztem lázam is van kicsi, cltogatja egymást a hidegrázás,és az izzadás állapota, már a nyirokcsomoim is nagyon illetve ami a elgszarabb hogy a szememet csak egyenesen tudom vagy csukva tartani mert ha elforditom begörcsöl az egész fejem,szemem mindenem,és kb elájulok.:D

lécci, nincs itt most se gyogyszertár se semmi,balcsin vagyok.

valami tipp? valamelyik tünetre?

kösziszépen.!!!

2010. aug. 6. 20:53
 1/5 anonim válasza:

Az én migrénes fejgörcsöm pont ilyen tünetekkel jár,amit a hirtelen időváltozás elő szokott hozni és a Flector szokott segíteni.(kérdezősködj,hátha van valakinek.

Bár,most olvasom,hogy lázad is van,akkor viszont ügyelet!

Az biztosan van ott is.

Házi praktika nincs rá hogy jobban legyél,esetleg még a hűtő fürdő segíthet.

2010. aug. 6. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Mérj lázat...ha 38,5 felett van akkor AZONNAL ügyelet....sajnos ez valamilyen" VÍRUSINFECCTIO"....:S...Addig a hideg ülőfürdőt próbáld ki...ami annyit jelent,hogy testmeleg fürdővíz és 5 percenként engess a kádba 2 liter hidegvízet...ebbe kellene maradnod fél órát!HA nagyon magas a lázad akkor hidegvízes fürdőlepedőbe tekerd be magad!!

Jobbulást...ha éjfélig a tarkómerevség még tart és lázad is van AZONNAL ügyelet!!

Jobbulást!

2010. aug. 6. 21:03
 3/5 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

"azthittem napszúrás mert nemvoltam bekenve viszont nem égtem le"

Attól még lehet napszúrásod...

Próbálj aludni egy nagyot.

2010. aug. 6. 21:24
 4/5 A kérdező kommentje:
hát ügyelet max holnap, mert anya csak akkor jön le és itt siófokon van a legközelebbi,és akk ö kocsival elvisz..
2010. aug. 6. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:
és amugy meg aludtam tegnap vagy 16 orát..:D ezért se vagyok most álmos...valami altato hatásu házikészitmény esetleg?
2010. aug. 6. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!