Mit tehetnék? NAGYON szarul vagyok.! Pls.
Tegnap azthittem napszúrás mert nemvoltam bekenve viszont nem égtem le.
Éjszaka hidegrázás-hőguta váltogatta egymást.
Ma görcsösen fáj a fejem kb 20percenkétn jön rám,panadol,algopirin nem segit, sztem lázam is van kicsi, cltogatja egymást a hidegrázás,és az izzadás állapota, már a nyirokcsomoim is nagyon illetve ami a elgszarabb hogy a szememet csak egyenesen tudom vagy csukva tartani mert ha elforditom begörcsöl az egész fejem,szemem mindenem,és kb elájulok.:D
lécci, nincs itt most se gyogyszertár se semmi,balcsin vagyok.
valami tipp? valamelyik tünetre?
kösziszépen.!!!
Az én migrénes fejgörcsöm pont ilyen tünetekkel jár,amit a hirtelen időváltozás elő szokott hozni és a Flector szokott segíteni.(kérdezősködj,hátha van valakinek.
Bár,most olvasom,hogy lázad is van,akkor viszont ügyelet!
Az biztosan van ott is.
Házi praktika nincs rá hogy jobban legyél,esetleg még a hűtő fürdő segíthet.
Mérj lázat...ha 38,5 felett van akkor AZONNAL ügyelet....sajnos ez valamilyen" VÍRUSINFECCTIO"....:S...Addig a hideg ülőfürdőt próbáld ki...ami annyit jelent,hogy testmeleg fürdővíz és 5 percenként engess a kádba 2 liter hidegvízet...ebbe kellene maradnod fél órát!HA nagyon magas a lázad akkor hidegvízes fürdőlepedőbe tekerd be magad!!
Jobbulást...ha éjfélig a tarkómerevség még tart és lázad is van AZONNAL ügyelet!!
Jobbulást!
"azthittem napszúrás mert nemvoltam bekenve viszont nem égtem le"
Attól még lehet napszúrásod...
Próbálj aludni egy nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!