Dolgozatírásnál/vizsgáknál stb izgulok és ettől hasmenésem van/hányok/görcseim vannak. Holnapután lesz egy vizsgám, ás már most nagyon szarul vagyok, suliba sem tudok menni. A tünetek ellen valami tipp?
enni is alig tudok, már kb. egy hete szinte alig eszem valamit, mert azonnal kijön belőlem minden...://
fogytam is 4-5 kg-t, és nagyon gyengének érzem magam. orvosnál voltunk, írt is fel nyugtatókat de semmi..
teljesen ki vagyok borulva! HELP!!!!!!!
nagyon ideges vagyok, éjszaka sem alszom semmit sem.
egyébként 22/l vagyok, egyetimsta, és ez lesz az eddigi legjelntősebb zh-ám, és hát...á! :((
nekem a magneB6 és a citromfű tea segített..ezek nem gyógyszerek,nem lehet rájuk szokni stb..
én is izgulós típus vagyok,de az évek során rájöttem,hogy egyik vizsga sem ér annyit,hogy tönkremenjen az egészségem..
Tudom miről beszélsz, de szerintem ezt csak agyban lehet megoldani, hacsak nem akarod magad gyógyszerekkel tömni.
A lényege a dolognak az, hogy alaposan át kéne gondolnod megéri e. Megéri e tönkretenni magad. Mi az ami ennyire ijesztő, mi történhet legrosszabb esetben egy vizsgán? És az vajon halálos? Miért annyira fontos, hogy az ember a legjobb legyen? Akkor különbnek érezheted magad a többieknél? Esetleg ha rosszabbul teljesítesz, akkor alávalóbbnak? De hiszen nem a világ az egyetem. Életed során még ezer és egy fontos helyzetben kell majd helytállnod. És majd ha leszel már x éves és felmutattál dolgokat, akkor ítélheted meg magad reálisan, az alapján, ahogy addig teljesítettél. Normális munka, kapcsolatok, család, stb. Ha minden területen helyt állsz majd, az a mérce. Nem az, hogy most ötöst kapsz e a vizsgán. Tudom, hogy neked most ez a világ, a suli meg a vizsgák, de próbáld meg kicsit nagyban szemlélni az életet.
Hidd el, ha lelkiismeretesen tanultál, akkor most lazítanod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!