15 vagyok. Az orvos azt akarja hogy szedesse ki anyám a mandulámat, mert évente 3x begyullad. Viszont én nem akarom, és nem engedem. Megtehetik hogy erőszakot alkalmaznak?
Anyám azt mondja erről ő dönt nem én, és ő ki akarja szedetni, de ez az én testem...
Van egy természet gyógyász ismerősöm, ő 30 éves, és az internetről ismertem meg. Ő szerinte nincs semmi baja a mandulámnak, és szerintem sem, csak sokkal több vitamint kellene ennem, és gyógyteákat, meg persze vigyázni.
Szal az lenne a kérdésem, alkalmazhatnak e erőszakot, ha én nem akarom, mert ha igen, akkor felkészülök rá. 5 évet boxoltam , a padlót is feltörlöm a dokival ha kell.
15/f
Mellesleg eszméletlenül korlátolt vagy. Ugyanis, attól hogy nem bontja le a rostokat például, még mindig elengedhetetlen szüksége van a szervezetednek ezekre, a megfelelő emésztés érdekében. de az egyszerűség kedvéért a nyelvedre fordítom kis bégetőm: NEM FOGSZ TUDNI XARNI. Tehát nem feltétlenül kell mindent lebontanunk, azonban épp ez a jó, mert mivel távozik, lebontatlanul, fel nem szívódik, le nem rakódik, nem lesz zsír, nem hízol. viszont a zöldségekben/gyümölcsökben benne rejlő vitaminok, amik elengedhetetlenek az ember szám
ára, bekerülnek a szervezetedbe.
Amúgy kicsit gondolkodj: Természetben, hogy jutna az ember megsütött húshoz?
1 nincs is meg a testi adottságunk egy állat két kézzel velő megöléséhez.
2 ha mégis, nyersen nem fogyasztható, nem hiába van tépőfoga a ragadozónak....
3 az ember bélrendszere hosszú, a meg nem emésztett hús abban benne rohad, és mérgezi azt.
Reménytelen...
Nem elég, hogy buta és tájékozatlan, még kérkedik is vele. :D
Ford Fairlane örökbecsű mondata itt is érvényes:
a kérdezővel társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
"Nem jóval kezdtél, mivel egyetemen tanítok"
Szegény fejed, neked már régen rossz!
Hamarosan előszed valami önjelölt varázslót ("aki" természetesen a téma legnagyobb, ám el nem ismert szakértője), és szépen meg fogja tanítani neked az alapokat, mert - szerinte - te már azt is rosszul tudod.. :D
Jól van kedves tanár úr. Okos vagy, leülhetsz!
nah szóval, az utolsó 3 pontba szedett egyszerű logikus következtetéseimre, érveimre, nem tudtál választ adni, csak egy kis rizsát az emésztésről, de ezzel az erővel, a Budhisták legtöbbjének is jó betegnek kellene lenniük, sőt, nem az eszkimók átlag életkorának kéne 50 év körül lennie -megjegyzem csak húst esznek-.... hanem pl a hunza népnek, akiknek olyan 80 körül van, és akik csak növényeket esznek....
Szóval okos vagy, ügyes vagy, szépen mondod a leckét, csak épp a lényeg nem szúrja ki a szemed.
"Lottóznom kellene..."
Fenéket... úriember biztosra nem fogad.
Állítólag csak két dolog végtelen: az univerzum és az emberi hülyeség.
Az elsőben még nincs konszenzus a tudósok között, a másodikra viszont itt az élő példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!