15 vagyok. Az orvos azt akarja hogy szedesse ki anyám a mandulámat, mert évente 3x begyullad. Viszont én nem akarom, és nem engedem. Megtehetik hogy erőszakot alkalmaznak?
Anyám azt mondja erről ő dönt nem én, és ő ki akarja szedetni, de ez az én testem...
Van egy természet gyógyász ismerősöm, ő 30 éves, és az internetről ismertem meg. Ő szerinte nincs semmi baja a mandulámnak, és szerintem sem, csak sokkal több vitamint kellene ennem, és gyógyteákat, meg persze vigyázni.
Szal az lenne a kérdésem, alkalmazhatnak e erőszakot, ha én nem akarom, mert ha igen, akkor felkészülök rá. 5 évet boxoltam , a padlót is feltörlöm a dokival ha kell.
15/f
Hiába, a fiatalság... "Öröm" látni, hogy 15 teljes év élettapasztalatával milyen határozottan képes nyilatkozni egy mandulaműtétről... :D
"interneten megismert természetgyógyász"... Nagy szaktekintély ám! Igaz, a SOTE közelében sem járt, de kit érdekel, biztosan jobban tudja, mint egy gyakorló orvos (aki ráadásul vszleg hamarabb kezdte a szakmát, mint hogy a posztoló megszületett)...
"a padlót is feltörlöm a dokival ha kell." Ezaaaaz! Összeverni a mocskot, hiszen az a hivatása, hogy gyógyítson!
No, ide figyelj kisfiam! Ha anyukád úgy dönt, hogy műtét, akkor szépen megköszönöd neki, hogy törődik veled és gondoskodik rólad, rinyálás helyett a megadott időben elmész a dokihoz, ott illedelmesen köszönsz, és többé-kevésbé sikeresen próbálod eltitkolni, hogy barna a naci.
Ha a manduládat kivették, szépen megköszönöd a doktorbácsinak/néninek, és visszajössz ide észt osztani, mondjuk "miért vannak besz@rva az emberek a mandulaműtéttől?" címmel.
"Sztem nem nyúl az hozzám egy bal egyenes után. mellesleg, csak próbálják meg."
Tisztára, mint egy hőbörgő netcigány. Összeverni, megrugdosni, stb., csak ezt ismered? Szánalmas vagy.
Nah azért megnézném, hogy hogy a büdös lóf.szba "hajt el" egy jól megtermett, egész epehólyagot kitöltő követ.
Gyanítom sehogy.
Kicsit OFF, de ha nő fog műteni őt is megütnéd? Mert akkor külön is gratulálni tudok csak...
Tényleg meg kell várni, hogy szövődményei legyenek a betegségdnek?
Nem lesznek szövődményei, mondtam hogy jó a vérképem. Figy ha nő, akkor csak nem engedem hogy hozzám nyúljon, mellesleg egyszerű, ha anyám oda akar vinni, vagy oda visz, nem megyek be, hanem fogom és elindulok a másik irányba azt hazamegyek busszal... Nem vagyok roma...
Epekőre: Egész epehólyagosat nem lehet elhajtani, viszont nagyobbakat előtte szétlehet zúzatni ultrahangal, és ha aprók, kilehet hajtani. SOHA nem mondtam hogy egész epehólyagot kitöltő köveket el lehet hajtani, ki se fér az epe vezetéken....
"Nem lesznek szövődményei, mondtam hogy jó a vérképem. "
Látszik, hogy fingod sincs a kórélettanról (ami persze az életkorodból és abból adódik, hogy nem jársz orvosira).
Semmi köze a mostani vérképednek a későbbi szövődményekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!