Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » 15 vagyok. Az orvos azt...

15 vagyok. Az orvos azt akarja hogy szedesse ki anyám a mandulámat, mert évente 3x begyullad. Viszont én nem akarom, és nem engedem. Megtehetik hogy erőszakot alkalmaznak?

Figyelt kérdés

Anyám azt mondja erről ő dönt nem én, és ő ki akarja szedetni, de ez az én testem...

Van egy természet gyógyász ismerősöm, ő 30 éves, és az internetről ismertem meg. Ő szerinte nincs semmi baja a mandulámnak, és szerintem sem, csak sokkal több vitamint kellene ennem, és gyógyteákat, meg persze vigyázni.

Szal az lenne a kérdésem, alkalmazhatnak e erőszakot, ha én nem akarom, mert ha igen, akkor felkészülök rá. 5 évet boxoltam , a padlót is feltörlöm a dokival ha kell.

15/f

2012. ápr. 5. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 A kérdező kommentje:
Jah, újabb kérdés, agy..szok. Ha valakinek van egyszer egy tüszős mandula gyulladása, akkor annak is megtámadják a kis "testecskék" a szívizmot, és akkor kikell venni a mandulát? mert akkor jó sok embernek ki kéne.... ki kéne venni egy fontos szervet ami véd téged.
2012. ápr. 5. 19:01
 22/73 A kérdező kommentje:

Mind egy nem fogom magamt idegesíteni, már felidegeltem így is. ez a mandula ott marad, az tuti. erre mérget vehettek, és az orvos felőlem kinyalhatja. sziasztok. És

ELNÉZÉST AZ ADMINOKTÓL AZÉRT MERT, CSÚNYÁN BESZÉLTEM, DE A VÉGÉRE FELMENT A PUMPA.

2012. ápr. 5. 19:03
 23/73 anonim ***** válasza:
Komolyan azóta a pár hónapja mióta itt fórumozok néha annyira ledöbbenek, hogy a naaaaagy pasik milyen hisztériát tudnak csapni ha meghallják az orvos vagy a műtét szót. Nagyon okosnak hiszed magad, de azért az intelligenciád megmutatkozik az agresszív viselkedéseden... Mit mondjak, ne műtesd meg magad akkor, várd meg amíg endocarditised lesz.
2012. ápr. 5. 19:04
 24/73 anonim ***** válasza:
Áhh.. értelmetlen győzködni, úgyhogy el is könyvelem, mint a természetes szelekció mintapéldáját. Istenuccse' nem hiányozna az emberiség génkészletéből...
2012. ápr. 5. 19:07
 25/73 anonim ***** válasza:
93%
Max. egy hülyével kevesebb... Amúgy annak jobb ha utána nézel, hogy mi a különbség az ORVOS (6 év orvosi egyetem plusz 4 év szakosodás) és a természetgyógyász (kuruzsló) között.
2012. ápr. 5. 19:13
 26/73 A kérdező kommentje:
az orvost elismeri az orvosok szövetsége orvosnak, a természet gyógyászt nem, viszont a természet gyógyászt a természet gyógyászok szövetsége elismeri gyógyítónak. A kérdés az, melyik szervezetnek hajolsz be mélyen, segget nyalni? Mellesleg nem tudom mi a kuruzslás abban, hogy több ezer éves népi gyógyászatot alkalmaz valaki... gyógynövények, és alapból az emberi szervezet működésének a helyreállítása...
2012. ápr. 5. 19:19
 27/73 anonim ***** válasza:
Ha már ennyire nem akarod magad megműtettni, akkor miért mindenáron agresszióval próbálod kiharcolni??? 15 évesen nem sül le a képedről a bőr, hogy úgy viselkedsz, mint egy óvodás? Meg kéne műteni a SAJÁT érdekedben, te meg hisztizel...el lehetne gondolkozni, ha az én gyerekem lennél biztos kaptál volna 1-2 pofont ezért a felesleges hisztiért...a te érdeked a műtét, gondolkodj már el...
2012. ápr. 5. 19:20
 28/73 A kérdező kommentje:
jah, még valamit az okos orvosokról. Az egyik FAX az epehólyagját kereste a balján az egyik ismerősömnek, csak később jutott eszébe, hogy nem ott kell keresni....
2012. ápr. 5. 19:21
 29/73 anonim ***** válasza:
93%
Evidence-based medicine mond neked valamit? Na ez különbözteti meg a 2 szakmát. Azt kellene megérteni, hogy sokkal többet tud a betegségekről egy orvos, mint egy term.gyógyász, ergo megbízhatóbb diagnózist állít fel. Ráadásul életeket ment, nem tudom mi a bajod velük... Ha bekerülsz a sürgősségire, mondjuk egy súlyos koponyasérüléssel, hát cseszheted a gyógynövényeket... Ott is az általad utáld orvos menti meg az életed!
2012. ápr. 5. 19:22
 30/73 A kérdező kommentje:
rendben, viszont ez az én életem, mellesleg meg nincs semmi bajom. és kettő. mi van ha a pofonod visszafelé sülne el és a fiad (nem én) szépen szájba rúg érte....? (: Volt már rá példa a történelem során. Mellesleg apám az nincs.
2012. ápr. 5. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!