40 napos vízböjtöt csinált már valaki?
Az 5/20-as válaszban nagyon tetszett a biológiai tankönyvre való hivatkozás. Ott leírták és kész. Az biztos úgy van. :)) Akkor valószínűleg akit 1-2 hét után találnak meg mondjuk földrengés után házrom alatt, az szerencséjére nem olvasta a biológia könyvet...
Komolyra fordítva én elkezdtem egy 40 napos böjtöt (csak vizet ittam, más semmi), 30 napig csináltam, és nagyon jól éreztem magam. Azért hagytam abba, mert jelzett a szervezetem. Egy ilyen böjtöt valóban nem lehet a szervezetre erőltetni, és ha szenvedéssel jár, semmi értelme csinálni. Személyesen ismerek olyan embert, aki többször is végig csinálta a 40 napos böjtöt. Aki meg akarja tőle kérdezni, privátban megadom a nevét(elérhetőségét). Az egyik szlovákiában élő magyar barátom, 7 napos tejes böjtöt (víz sem!!), csinált végig egy csoporttal, úgy 8-10 éve.
P.C. Bragg 50 év tapasztalatait írta meg könyvében:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!