Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Csinált valaki már fehérje...

Csinált valaki már fehérje diétát?

Figyelt kérdés
Érdekelnének a tapasztalatok ha valaki csinált ilyet!!Légyszi tényleg tapasztalatokat írjatok ezzel kapcsolatban!!!Én most szeretném elkezdeni, meg edzni combra, popsira , meg hasra. Nem akarok sokat fogyni kb 5 kilót, meg szeretném ha izmosabb lennék.
2012. jan. 26. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt igazából másnéven szálkásító étrendnek/diétának nevezik, nagyon előnyös sok haszna van. Elsődlegesen ez a legjobb diéta, nem az, amit sok női magazinban lehet olvasni. Azok a "napi vicc" kategóriába tartoznak. Ez igazából sportolóknak lett kitalálva, testépítők találták ki, verseny előtti diétára.

Kérdésedre válaszolva a lényege abban van, hogy sokkal több fehérjét kell bevinned, és kevés szénhidrátot. Ennek utána kell számolni, a lényeg, hogy testsúlykilogrammonként 2-3 gramm fehérjét kell bevinned. Kiszámolni egyszerű, tegyük fel 60 kilogramm vagy. 60X3=180

180 gramm fehérjét kell bevinned naponta a kajából, emelett keményen kell edzeni is. Body.builder.hu-n erről többet olvashatsz, ott le van írva, mintaétrendeket is találsz.

Ha ezt a fehérjemennyiséget nem tudod fedezni szilárd kajából, elgondolkozhatsz a fehérjeturmixokon, táplálékkiegészítőkön. (nyugi, nem a szteroidokról van szó:)

2012. jan. 27. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:

22 eves koromban 9 kilot fogytam vele (rogton az utan, hogy a kaposzta leves dietatol fogytam 12 kilot), evekig nem szedtem vissza, csak miutan kikoltoztem kulfoldre, es a sok ujdonsaggal elengedtem magam. Igy megint nekiestem. Karacsony elott tavaly fogytam 7 kilot. De jott a karacsony, visszajott 3.

Most megint elkezdtem. Annyiban "enyhitek", hogy reggelire gyumolcsot eszek, amiben ugye gyumolcscukor van.

Irritabilis belszindromam van, es mielott majd leszolnanak a feherje dieta egeszsegtelensege miatt, csak ugy kozlom, hogy a dieta alatt, alig vannak tuneteim, mint ahogy az eperenyhesegem is enyhul. Az a baj, hogy gyenge jellem vagyok, amit igy nev nelkul merek felvallalni, imadom a sutit, csokit.

De tudom, ha kitartok szepen le birok fogyni a feherje dietaval, es istenien erzem magam, nem faj semmit.

Es fontos, ehezni sem kell, mert zoldseget, husit annyit ehetsz, amennyit akarsz, plane ha csak 5 kilot szeretnel leadni.

Mellesleg egeszsegtan tanar vagyok

2012. jan. 31. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam, persze nem vettem túl szigorúan, inkább csak a kenyér- és tésztaféléket száműztem az étrendemből, krumpliból és rizsből is kevesebbet ettem, viszont sok fehérjében gazdag ételt és zöldséget-gyümölcsöt. Az első két hétben kilóban nem sokat fogytam, de centiméterekben látványos volt az eredmény, szinte leolvadt a háj a derekamról, fenekemről és combomról. Persze ehhez a nasikról is lemondtam: régebben sok csokoládét, kekszet, gumicukrot faltam, ezek helyett most gyümölcsöt, natúr joghurtot, zöldséget, savanyú káposztát nassolok. Cukros üdítők helyett pedig sok zöld teát.
2012. febr. 10. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!