Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha szedek fehérjét akk mikortó...

Ha szedek fehérjét akk mikortól lehet majd észlelni a hatást?

Figyelt kérdés
Nem csak arra vagyok kíváncsi mokor lessz nagyobb a karom meg stb hanem hogy mikor fog jobban menni a kondi és leírnátok a tapasztalataitokat a fehérjéről? :D köszi.
2012. jan. 19. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne legyél fogyatékos. A fehérje nem egy szer hanem egy alapvető esszenciális tápanyag. Az van a kajába is, húsba, tojásba, tejtermékbe. Nem fog tőle jobban menni a kondi, hanem abból épül az izom, ezért kell rendszeresen enni.

Ha por formájában viszed be az semmin nem változtat csak könyeb és olcsóbb mintha rengeteg húst kéne megenned. + ha eddzés után iszod akkor kedvező hogy gyorsabban felszívódik mert olyankor az izmoknak minél hamarabb tápanyagra van szüksége.

2012. jan. 19. 18:33
 2/5 anonim válasza:
A fehérjétől nem fog jobban menni a kondi.. A karod meg akkor lesz nagyobb ha megfelelően táplálkozol edzés mellett, kezdőknél, ha rendesen csinálják olyan 3-4 hónap után fogsz észrevenni egy kevés különbséget.. bár ez (genetika) egyénfüggő
2012. jan. 19. 18:35
 3/5 A kérdező kommentje:
és ha kreatint szednék? akk mikor lehetne észlelni vmi változást?
2012. jan. 19. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:

GreenTea

A kreatint már lehet hogy aznap észreveszed. (Ha jól megfosat.)

2012. jan. 20. 01:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze, ha kreatint szedsz akkor nem kell fehérje az izmokhoz. -.-

Ha érdekel a sport akkor olvasgass utánna. Felesleges ilyeneket kérdezni. Ha már van rajtad izom és rendben van a kajád akkor a kreatintól lehet erőnövekedést és izomtérfogat növekedést remélni, ami tán még észrevehető is a kúra időtartama alatt, ha kúraszerűen csinálod.

Én 1év eddzés után kipróbáltam 1kreatin kúrát, 2kilóval nehezebb lettem majd egy hónap alatt elértem az eredeti súlyomat. Nem kezdőknek való és nem is csodaszer.

Ezzel szemben a fehérje alapvető élelmiszer, az nem szedem nemszedem kérdés. Azt már te döntöd el hogy por formájában kipótolod e a fehérjefogyasztásodat.

2012. jan. 20. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!