Kezizzadas segitseg mert mar nagyon elvagyok keseredve tobbi lent (lent)?
Figyelt kérdés
Sok idelye mar kb 10 eves korom ota izzad a kezem most 17 vagyok es szeretnem ha elmulna mar mert nagyon idegesito most akarnak kialakitani 1 kapcsolatot de igy nagyon nehez lenne valaki ajanlana valamit barmit es lehetoleg erdelybe is lehessen kapni mert ez a Solutio Antisudoricat kertem igaz kis patikabol azt mondta nem ismer ilyet itt erdelybe ha valaki valami jo modot tanacsot valamit megosztana velem kerem irjon mert mar nagyon elvagyok szomorodva?2012. jan. 6. 22:15
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi mas ertelmes dolog -.-
2012. jan. 7. 19:05
3/6 anonim válasza:
kOZMETIKUS VAGYOK. NAGYON EGYSZERŰ a megoldás. Kézmosás után, jó szárazra töröld meg a kezeidet, majd dezodor spray-vel fújd be a tenyereidet.Kicsit rázogatva szárítsd meg. A legközelebbi kézmosásig nem fog izzadni a kezed.
V...X
4/6 A kérdező kommentje:
Aha es miet hasznaljak?
2012. jan. 8. 23:24
5/6 anonim válasza:
Akármelyiket, de az olcsó is jó, mert a tenyered nem kényes. A lényeg, hogy spay legyen. Ha használtad, válaszolj légy szíves. V...X
6/6 A kérdező kommentje:
Oke Feltetlenul szolok
2012. jan. 9. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!